Bella Hadid, Filistin'e destek yürüyüşüne katıldı, İsrail'den tepki geldi!

TAKİP ET

Ünlü model Bella Hadid,Amerika'nın New York kentinde, İsrail'in Gazze'deki saldırılarına karşı düzenlenen eylemlere katıldı. Hadid'e İsrail devletinin sosyal medya hesabından tepki geldi. 

Filistin asıllı model Bella Hadid, New York’ta Filistin’e destek amaçlı yapılan eylemlere katıldı. Elinde Filistin bayrağı ile katıldığı eylemden görüntülerini Instagram hesabından paylaşan Hadid, paylaşımına “Kalbimin hissetme şekli bu... Hepsi tek bir yerde toplanmış bu kadar güzel, zeki, saygılı, sevgi dolu, nazik ve cömert Filistinlinin etrafında olmak... Bütün hissettiriyor. Biz ender bir cinsiz. Filistin özgür olana kadar Özgür Filistin!” notunu da ekledi. 
 
Bella Hadid, aynı zamanda 42 milyon takipçisinin olduğu Instagram hesabı üzerinden, katıldığı eylemden canlı yayın da gerçekleştirdi.

İSRAİL RESMİ HESABINDAN TEPKİ
İsrail devleti resmi Twitter hesabından, Filistin’e destek veren Bella Hadid’i hedef alan bir paylaşım yaptı.

"YAZIKLAR OLSUN SANA"
Resmi hesap üzerinden yapılan paylaşımda Hadid’e yönelik, “Bella Hadid gibi ünlüler yahudileri denize atmayı savunduğunda yahudi devletinin ortadan kaldırılmasını savunuyorlar. Bu İsrail-Filistin meselesi olmamalı. Bu bir insanlık meselesi olmalı. Yazıklar olsun sana” ifadeleri kullanıldı.

bella hadid israil filistin kudüs