Belgin Doruk'un 54 yaşındaki oğlu ölü bulundu

TAKİP ET

Yeşilçam'ın yıldız oyuncusu Belgin Doruk'un 54 yaşındaki oğlu Aydın Birsel, evinde ölü bulundu. Birsel'in düşme sonucu hayatını kaybettiği belirtildi.

Türk sinemasının unutulmaz isimlerinden Belgin Doruk’un oğlu Aydın Birsel, Bursa’daki evinin önünde ölü bulundu. Birsel'in sabah düştüğü ve 112'yi aradığı, acil ekibin Birsel'i ayakta tedavi ettiği, hastaneye kaldırmadığı ortaya çıktı.

Nilüfer ilçesi Dumlupınar Mahallesi'nde bulunan bir sitede oturan Doruk'un cansız bedenini, komşuları sabah evden çıkarken daire kapısı önünde kanlar içerisinde buldu. Sağlık ekipleri yaptıkları inceleme sonucu Aydın Birsel'in hayatını kaybettiğini belirledi.

HASTANEYE GİTMEYİ KABUL ETMEMİŞ
Evinde düşen 54 yaşındaki Aydın Birsel başını yere vurunca burnundan kan geldi ve 112'yi aradı. Olay yerine gelen sağlık ekiplerinin ise yaralı Birsel'e olay yerinde ayakta tedavi yaptı.

Hastaneye götürülmek istenen Birsel'in gitmek istemediğini ve kendisinin iyi olduğunu belirttiği öğrenildi. Sonrasında kendini iyi hisseden İstanbul'a gitmek için taksi çağırdı.

Kapının önüne gelen taksiye bineceği sırada fenalaştığı ve sonrasında eve giderek elini yüzünü yıkamak istediği ifade edildi. Bu sırada apartmana giren Birsel'in apartmanın koridorunda yere yığılarak kaldığı belirtildi.

belgin doruk aydın birsel oyuncu yeşilçam bursa ölü bulundu