Belediye çalışanları, AK Parti adayının seçim kampanyasını yürütürken görüntülendi

TAKİP ET

İYİ Parti'nin Nevşehir Belediye Başkan adayı Rasim Arı, AK Parti belediye başkan adayının belediye aracı ve personelinin AK Parti için seçim çalışması yürüttüğü görüntüler ortaya çıktı.

31 Mart yerel seçimleri yaklaşırken AK Parti'nin Nevşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Savran'ın seçim kampanyasını yürütmek için belediye personelleri ve belediyeye tahsis edelin araçların kullanıldığı tespit edildi.

Söz konusu görüntüler İYİ Parti'nin Nevşehir Belediye Başkan adayı Rasim Arı tarafından cep telefonu kamerası ile kaydedildi.

Görüntülerde araca yaklaşarak "Siz belediye personeli değil misiniz?" diye sorması üzerine "Evet" yanıtına alan Arı, "Parti işinde ne işiniz var?" dedi.

Belediye çalışanlarının ise “İzindeyiz” yanıtını verdiği görüldü.

Görüntülerin sosyal medyada paylaşılmasının ardından birçok kullanıcı tarafından tepki gösterildi.

İşte o görüntüler:

İYİ Parti'nin Nevşehir adayı Rasim Arı, AK Parti'nin seçim aracı olarak kullandığı aracın belediyeye ait olduğunu ortaya çıkardı. Aracın içindekilerin ise belediye personeli olduğu öğrenildi.

— Aykırı (@aykiricomtr) February 8, 2024

Kaynak: aykiri.com.tr