Belediye Başkanının adamları iddiası: Giresun'da babaanneyi torunlarının yanında bu hale getirdiler!

TAKİP ET

Giresun Eynesil'de, Ülfet Dikici isimli vatandaş oğlu ve geliniyle darp edildi. Torunlarını getirdikleri parkın pis olduğunu ve şikayette bulunduklarını belirten Dikici, olay yerine gelen Belediye Başkanı Ahmet Latif Karadeniz ve adamları tarafından darp edildiklerini söyledi.

Giresun'un Eynesil ilçesinde, Ülfet Dikici isimli vatandaş, oğlu ve geliniyle birlikte, torunlarını getirdikleri parkın pis ve bakımsız olduğu için şikayet etmeleri üzerine başlayan tartışmanın ardından Belediye Başkanı Ahmet Latif Karadeniz ve adamları tarafından darp edildiklerini söyledi.

Ülfet Dikici, yüzü ve gözleri şişmiş mor şekilde şikayette bulundu.  Yaşadıklarını çektiği video ile anlatan Dikici, şu ifadeleri kullandı;
"Parka gitmiştik parkın pis olması nedeniyle belediye görevlileri çağırdık. Belediye başkanı ve yanındakiler parka geldi .Orada belediye başkanının yanındaki bir kişi oğlum Yasin Dikici'ye karşında başkan var düzgün otur şeklinde uyarıda bulundu. Bunun üzerine oğlum da ‘Oturmasının senden mi öğreneceğim’ cevabını verdi.

Bunun üzerine belediye başkanının yanında bulunanlar oğluma saldırdı. On kişi oğlumu darp etmeye başladı. Yanımızda gelinim vardı ona da yumrukla vurdular. Bu durumu görünce ben de araya girdim ayırmaya çalıştım ama kim vurduysa beni de bu hale getirdiler.

Bütün bu yaşananlar da belediye başkanının yanında gerçekleşti. Ekiplerini toplayıp götürmedi. Beni nasıl bu hale getirdilerse cezalarını çekmelerini istiyorum. Bu kadar vicdansızlık olur mu? Eşinin, çocuklarının yanında oğlumu darp edip beni de bu hale getirdiler."

 

eynesil giresun darp belediye başkanı ahmet latif karadeniz