Belediye başkanından asfalt isteyen muhtara: "Gerek yok, 5 yıl yağmur yağmayacak"

TAKİP ET

Şanlıurfa'nın Akçakale ilçesindeki Şahinler Mahallesi'nin muhtarı Mehmet Şahin, asfalt yol istediği AKP'li Belediye Başkanı Mehmet Yalçınkaya'dan 'Gerek yok. 5 yıl yağmayacak' cevabı aldığını söyledi.

Şanlıurfa Akçakale'nin merkez mahallesi olan Şahinler Mahallesi'nin muhtarı Mehmet Şahin, asfalt yol yapmayan belediyeyi Şanlıurfa Valiliği'ne şikâyet etti. Muhtar Mehmet Şahin, dilekçesinde, Akçakale Belediye Başkanı Mehmet Yalçınkaya'nın 5 yıl boyunca yağmur yağmayacağı için yol yapmaya gerek olmadığını söylediğini belirtti.

Sözcü'nün haberine göre, mahalle muhtarı Şahin katıldığı bir televizyon programında da şu ifadelere yer verdi:

"AKP'li Belediye Başkanı Mehmet Yalçınkaya'dan bugüne kadar hiçbir hizmet görmedik. Ne zamanki talepte bulunmak için yanına gitsek bize ‘Mazotumuz yok. belediye borçlu, şu an çalışamıyoruz, elimizde malzeme yok' gibi alaylı sözleri söylüyor.

Belediye Başkanın yanına ‘Başkanım malum kış geldi çamurlu yollardan dolayı öğrencilerimiz okula gidemiyor. Bir an önce bu çamurlu, topraklı yolları yapmamız gerekiyor' dedim. Benim bu sözlerim üzerine Belediye Başkanı Yalçınkaya ‘5 yıl yağmur yağmayacak Bu yüzden hizmet gerekmiyor' diye cevap verdi."

belediye başkanı yağmur muhtar asfalt şanlıurfa akçakale