Bekir Pakdemirli'nin istifasında çarpıcı detay! AKP o paylaşımı sildi, Pakdemirli görevden alınacağını bilmiyor muydu?

TAKİP ET

Resmi Gazete'de yayımlanan karara göre Bekir Pakdemirli, Tarım ve Orman Bakanlığı görevinden istifa etti. Ancak çarpıcı bir detay ortaya çıktı. Pakdemirli'nin bugün Binali Yıldırım ile Erzincan'a gideceği ortaya çıktı. AKP, ziyaretin duyurusunu yaptığı paylaşımı sildi. Yaşanan gelişmeler sonrası "Pakdemirli'nin görevden alınacağından haberi yoktu" iddiasını gündeme getirdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla Resmi Gazete’de yayımlanan karara göre, Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli görevinden istifa etti. Vahit Kirişci Tarım ve Orman Bakanı oldu.

Bekir Pakdemirli istifasının ardından yaptığı ilk açıklamada, “Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın tensipleriyle 10 Temmuz 2018'den itibaren sürdürdüğüm Bakanlık görevimden ayrılmış bulunuyorum. Görevden af talebimi kabulleri için kendilerine şükranlarımı arz ediyor, yeni Bakanımız Sn. Vahit Kirişçi'ye başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

AKP O PAYLAŞIMI SİLDİ! GÖREVDEN ALINACAĞINDAN HABERİ YOK MUYDU?
Bekir Pakdemirli, AKP Genel Başkanvekili Binali Yıldırım ile bugün (4 Mart) sabah saatlerinde Erzincan'a gidecekti. 

AKP Erzincan İl Başkanlığı, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Son Başbakanımız, Genel Başkanvekilimiz Sayın Binali Yıldırım, Tarım ve Orman Bakanımız Sayın Bekir Pakdemirli ile birlikte bir dizi ziyaretlerde bulunmak üzere Erzincan’ımıza teşrif edeceklerdir” ifadeleri kullanıldı.

AKP'nin Pakdemirli'nin görevden ayrılmasıyla sözkonusu paylaşımı sildiği görüldü.

Yaşanan gelişmelerin ardından Pakdemirli'nin istfa etmediği ve görevden alınacağından haberinin olmadığı iddia edildi.

bekir pakdemirli erzincan binali yıldırım tarım ve orman bakanı bakan resmi gazete erdoğan akp paylaşım istifa