Behzat Ç ne zaman yayınlanacak? Behzat Ç yeni sezon tarihi belli oldu

TAKİP ET

Behzat Ç'nin yeni sezonuyla ilgili sürpriz bir açıklama geldi. Dizinin kadrosunda yer alan Özge Yağız, dizinin yeni sezon yayın tarihini açıkladı.

Türk televizyonlarına damga  vuran 'Behzat Ç' dizisinin yeni sezonunun çekimleri başlamıştı.

Erdal Beşikçioğlu’nun başrolünde olduğu dizinin hazırlıkları tamamlanmış ve çekimleri başlamıştı. Dizinin kadrosunda yer alan oyuncu Özge Yağız, Behzat Ç.'nin yeni sezon tarihini açıkladı.

YENİ SEZON TARİHİNİ AÇIKLADI

Televizyon gazetesinde yer alan habere göre, Blu TV’de yayımlanacak olan Behzat Ç.’nin devam sezonunda yer alan isimlerden olan Özge Yağız, Ankara’ya gittiğini ve çekimlere başladıklarını anlattı.

Oyuncu, “Behzat Ç.’yi çekiyoruz biz. Erdal abi ile beraber. Sağ olsun çok yardımcı oluyor. Çok keyifli sahneler çektik. Ben de izlemek için sabırsızlanıyorum” diye konuştu.

Özge Yağız, Behzat Ç. dizisinin Kasım veya Aralık ayında yayımlanabileceğinin söylendiğini de aktardı. Dizi, yeni sezonda Blu TV'de yayımlanacak.

'BEHZAT Ç'  HAKKINDA

Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi, 2010-2013 yılları arasında Star TV'de, 2019 yılında ise Blu TV'de yayımlanan, Emrah Serbes'in Her Temas İz Bırakır romanından esinlenerek hazırlanmış Türk yapımı polisiye, macera, dram, komedi, aksiyon ve gerilim türündeki televizyon ve internet dizisidir.

Dizinin müzikleri Pilli Bebek tarafından yapılmıştır. Pilli Bebek şarkılarının yanı sıra Vega, İrem Candar, Jehan Barbur, Efsun ve Neşet Ertaş gibi sanatçıların şarkıları da dizide çalmıştır.

Behzat Ç. Behzat Ç yeni sezon Özge Yağız yeni sezon tarihi