Batuhan Çolak'tan önemli açıklama: "Sessiz işgale karşı direneceğiz!"

TAKİP ET

Türkiye'ye kaçak girişleri ve kontrolsüz göç sorununu gündeme getiren AYKIRI'nın bazı çevrelerce hedef gösterilmesinin ardından Genel Yayın Yönetmenimiz Batuhan Çolak önemli açıklamalarda bulundu. Çolak, "Sessiz işgale karşı direneceğiz" dedi.

Kontrolsüz göç Türkiye'nin en büyük sorunlarından biri olmaya devam ediyor. Demografik  yapıyı açıkça tehdit eden gelişmeler karşısında AYKIRI'nın yayınları ulusal ve uluslar arası alanda büyük ses getiriyor. Muhalif görülen unsurların bile sessizleştiği gelişmeler karşısında AYKIRI, bazı çevreler tarafından hedef gösterilmeye başlandı.

Sosyal medya üzerinden baskı kurmak isteyen, hedef gösteren ve iftira yarışına girerek AYKIRI nezdiden Türk milletinin haklı tepkisini susturmak isteyenlere karşı Genel Yayın Yönetmenimiz Batuhan Çolak kritik açıklamalarda bulundu.

Çolak, AYKIRI'yı hedef alanların farklı ideolojik gruplardan olmalarına rağmen, aynı kaynaklardan beslenmelerine dikkat çekerken, bu karanlık çetenin girişimlerine karşı mücadele edeceklerinin mesajlarını verdi.

Batuhan Çolak'ın Twitter hesabı üzerinden yaptığı açıklamalarının tamamı şu şekilde;
Suriyelilerin, Afganların karıştıkları suçlar veya sınırdan geçen on binlerce kaçakla ilgili "Haber, yorum" yaptığınızda bir sosyal medya çetesi devreye girerek sizi linç etmeye ve üzerinizde baskı kurmaya çalışıyor. Ülkemiz sessizce işgal edilecek ve susacağız öyle mi!

Bu şahıs ve grupların bağlantılarını incelediğinizde karanlık bir ağ görüyorsunuz. Çünkü bir kısmı dış vakıf ve fonlardan beslenirken, bir kısmı da içerideki bir şebekeden besleniyor. Açıkça maddi olarak destekleniyorlar. "Irkçı, faşist" diyerek ötekileştirme çalışması içindeler.

Daha da ilginci bu çevreler aynı kaynaklardan beslenirken farklı ideolojik kimlikler taşıyorlar; kimisi etnik ırkçı, kimisi İslamcı, kimisi liberal, kimisi sözde gazeteci. Ancak bu isimlerin ve yapıların Türkiye'nin asli unsuru olan, bağımsız bireyleri karşısında şansları yoktur.

Ülkemizin şu anda en büyük sorunu demografik yapısının değiştirilmesidir. Bu konu, yıllar sonra da büyük bir mesele olarak karşımıza çıkacaktır. Ülke içi suçla mücadele kapasitesi zaten alt seviyelerdeyken, milyonlarca kayıtsız insanla baş edilmesi imkansızdır.

Eğer ki sığınmacıların geri dönmesi ve kaçaklarla ilgili suç işlemeden bir paylaşım yapıyor ve belirli grupların hedefine konulmak istiyorsanız; Korkmayın! Biriz, beraberiz! Bu sessiz işgale karşı direneceğiz!

Ayşegül Aydın'ı bizden kopardılar...

Batman'da ambulansa saldıran Suriyeliler böyle görüntülendi

Jandarma'dan operasyon: Suriyeliler İstanbul'un uyuşturucu baronu oldu!

Van Özalp sınırından kaçak giriş: At üstünde yüzlerce erkek Türkiye'ye girdi!

Taliban'dan Türkiye'ye tehdit: Ülkemizi işgale devam ettirmeyeceğiz!

Metin Alper'in Andımız operasyonu siteden kaldırıldı

aykırı batuhan çolak afgan suriyeli saldırı aykiri.com.tr