Batuhan Çolak'tan kendisini hedef gösteren Kampüs Cadıları ve bağlantılı oluşumlar hakkında suç duyurusu

TAKİP ET

Gazeteci Batuhan Çolak, Fırat Çakıroğlu ile ilgili yazdığı köşe yazısından sonra kendisini hedef gösteren Kampüs Cadıları, Mor Dayanışma ve bağlantılı sözde kadın hakları savuncusu yapılanmalar hakkında suç duyurusunda bulundu.

Gazeteci Batuhan Çolak, Fırat Çakıroğlu'nun şehit edildiği tarih olan 20 Şubat'ta yayınladığı yazıdan sonra bazı oluşumların hedefine konuldu.

Çakıroğlu, Ege Üniversitesi'nde okurken sosyal medyada kendisini hedef gösterip, fotoğraflarını yayınlayan Kampüs Cadıları isimli oluşum, Çolak'ın fotoğrafını yayınlayarak "Teşhir ediyoruz" adı altında hedef gösterdi.

Yaşananlara çok sert tepki gösteren Çolak, kendisini hedef alan grupları tek tek deşifre etmeye başladı. Birçok kesimden destek mesajları alan Çolak, bugün Avukatı Mustafa Veysel Güldoğan ile birlikte söz konusu oluşumlar hakkında suç duyurusunda bulundu.

İstanbul Bakırköy Adliyesi'nden yapılan suç duyurususunda Çakıroğlu'nu ölüme götürüp, Çolak'ı hedef gösteren Kampüs Cadıları gibi yapılanmalar hakkında soruşturma çağrısında bulunuldu.

Suç duyurusu metnindeki ifadeler dikkat çekti:

batuhan çolak fırat çakıroğlu kampüs cadıları suç duyurusu