Batuhan Çolak: "Soruşturmayı bana değil, ülkesini hedef alan bu firmaya başlatın."

TAKİP ET

Pendik'te hakkında ölüm kararı çıkan yabancılara bile Türkiye'de oturma izni verdikleri reklamını yapan şirket yerine, haberi tüm çıplaklığıyla ortaya çıkaran Aykırı GYY Batuhan Çolak hakkında soruşturma başlatıldı.

Son dönemde yabancılara göç ve ikamet izni veren firmaların birbiriyle yarıştığı Türkiye'de bu durumun doğal sonucu olarak bir takım çarpık olaylar yaşanıyor.

Mayıs ayında Pendik'te yabancılara göç ve ikamet izni verdirdiklerine yönelik reklam yayınlayan bir firmanın haberinin yapılması üzerine firmaya değil o haberi yapanlara soruşturma açıldı.

Firmanın İnternet sitesinde, kendi ülkelerinde ölüm cezası alan kişilerin Türkiye'ye kabulünün sağlandığı ve deportlarının önüne geçildiği bilgilerinin yer aldığını açıklayan Aykırı.com.tr Genel Yayın Yönetmeni Batuhan Çolak ifade vermek için gittiği karakolun önünde, sosyal medya hesabı üzerinden açıklamalarda bulundu.

FİRMAYA DEĞİL HABERİ YAPANA SORUŞTURMA

Çolak, "Firmanın İnternet sitesinde ölüm cezası almış kişilerin Türkiye'ye kabulünü sağlıyoruz, deportlarının önüne geçiyoruz gibi ifafeler vardı. Bizde bunu geldik haber yaptık tabi, ciddi bir haber. Peki bundan sonra ne oldu dersiniz? bize bir sürü hakaret ediliyor, bununla ilgili savcılığa suç duyurusunda bulunduk hiç bir hareketlilik yok. Bunu yapan firmayı soruşturmak yerine benimle ilgili soruşturma başlatmışlar. Şuan karakolun önündeyim" dedi.

İŞTE O AÇIKLAMA

 

İŞTE AYKIRI GYY BATUHAN ÇOLAK'IN KONUYLA İLGİLİ ÇARPICI İFADELERİ

 

 

batuhan çolak deport