Başörtüsü takıp erotik dans eden kadınlara her geçen gün bir yenisi ekleniyor! Tepkiler büyük: "Çocuklar izliyor!"

TAKİP ET

İslami değerlerle adeta dalga geçiyorlar. Milyonlarca izlenip, para kazanıyorlar. Çocuklar ise hiçbir yaş sınırlaması olmadan bu içeriklere maruz kalıyor. Muhafazakar görünümlü çıplaklık tartışılıyor.

Türkiye'de sosyal medya çılgınlığı tartışmalı bir hâl aldı. Özellikle küçük yaştaki çocukların aktif olarak kullandığı sosyal medya platformlarında üretilen içerikler aileleri ve eğitimcileri tedirgin ediyor. 

Son dönemse ise, özellikle milyonlarca takipçiye ulaşan ve yüz binlerce beğeni alan, açtıkları canlı yayınlarla para toplayan muhafazakar görünümlü hesaplar dikkatleri çekiyor. Hesaplarda islami değerleri giyimlerinde kullanıp, erotik danslar yapan kadınlar ön plana çıkıyor. Bunu yaptıkları içeriklerde çok sayıda yorumlarla desteklenirlerken takipçi sayıları her geçen gün katlanarak büyüyor.

ÇOCUKLAR İÇİN BÜYÜK BİR TEHLİKE

Özellikle okul çağı içerisindeki çocukların saniyeler içerisinde ulaşabildiği bu platformlarda hiçbir yaş sınırlaması bulunmuyor. Aynı zamanda çocuklar, sadece birkaç tıklama ile bu görüntülere maruz kalabiliyorlar. Sosyal medya platformlarının 'Keşfet' özelliği nedeniyle bu kişileri takip etmeseniz veya izlemeseniz dahi görüntüler karşınıza firmalar tarafından adeta dayatılıyor. Çıplaklık ve muhafazakar görünümlü paylaşımların ve aynı zamanda, siyasi ideolojik çatışmaların da uç noktaları seyrettiği bu platformlarda üretilen içeriklerin yaş sınırlaması olmadan çocuklara sunulması tehlikesi insanları tedirgin etmeye devam ediyor.

KONSERE BÖYLE KATILDI

Son video ise sosyal medyanın en çok paylaşılanları arasına girmiş bir dans videosu. Kafasında baş örtüsü, gözünde Gucci gözlük olan bir kadın, açık kıyafetiyle dans ediyor.

O anları sosyal medyadan paylaşıp para kazanıyor. 

Görüntülere çok sayıda çocuk da maruz kalıyor. 

ÇOCUĞUNUN YANINDA YAYIN AÇMIŞTI

Geçtiğimiz günlerde de bir sosyal medya kullanıcısı, çocuğunun yanında erotik yayın açarak büyük tepki toplamıştı. 2 milyon takipçisi olduğunu belirten şahıs, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

başörtü haber dans