Basın toplantısında Arthur Cabral'in tacizine uğrayan sunucu Rossella Petrillo ilk kez konuştu

TAKİP ET

Basel'den Fiorentina'ya transfer olan Arthur Cabral'ın, basın toplantısı sırasında kulübün medya sorumlusu Rossella Petrillo'ya yönelik tacizi dünyada gündem olmuştu. Petrillo'dan ilk açıklama geldi.

Fiorentina'nın devre arasında 14 milyon euroya Basel'den transfer ettiği golcü futbolcusu Arthur Cabral'in basın toplantısında Rossella Petrillo'ya tacizi olay oldu. Cabral'ınPetrillo'ya olan bakışı ve yaptığı hareketler sosyal medyada tepki topladı.

GÖZLERİYLE TACİZ ETTİ
Bir sosyal medya kullanıcısının paylaştığı videoda gözleriyle kadın medya sorumlusunu taciz eden Brezilyalı futbolcunun o andaki ifadesi de dikkatlerden kaçmadı. Sadece Fiorentina taraftarı değil, İtalya'nın birçok kulübünün taraftarları bu duruma büyük tepki gösterdi.

Sosyal medyadan Fiorentina'nın resmi hesaplarının altına yüzlerce yorum atan taraftarlar Cabral'a ceza verilmesini istiyor. Rossella Petrillo, İtalya’nın köklü kulüplerinden olan Fiorentina kulübünün medya sorumlusu olarak görev yapan bir çalışanı. 

"KADINLARIN ŞEHVETİN NESNESİ OLMASINI İSTEYEN..."
Fiorentina'nın yeni transferi Arthur Cabral'ın, kulübün basın sorumlusu Rossella Petrillo ile basın toplantısı gündem olurken, Petrillo'dan açıklama geldi.

Sporx'in haberine göre; Brezilyalı futbolcunun basın toplantısında kendisine baktığı video ile en çok konuşulan isim olan Petrillo, İspanyol gazetesi Marca'ya da cevap verirken şu ifadeleri kullandı; "Bu video tartışmalıdır çünkü normal bir çalışma ilişkisi olan insanları görmek yerine, kadınların şehvetin nesnesi olmasını isteyen, gerçekçi olmayan bir bakış açısının kurbanı olarak görünürsünüz. Benim gördüğüm tek şey iki kişinin çalışması"

Rossella Petrillo sosyal medyadan kulübü Fiorentina ile ilgili sık sık paylaşımda bulunuyor. Petrillo'nun 50 bini aşkın takipçisi var.

futbol fiorentina spor taciz cabral petrillo