Barcelona Başkanı Laporta İstanbul'u gezdi, Ali Koç ile karşılaştı

TAKİP ET

Barcelona Başkanı Joan Laporta, Galatasaray ile oynayacakları kritik maç öncesinde İstanbul'u gezdi. Laporta, Çarşamba akşamı düzenlenen etkinlikte, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ile karşılaştı.

Avrupa Ligi Son 16 Turu rövanş mücadelesinde Barcelona’yı konuk eden Galatasaray’da, Başkan Burak Elmas ve yöneticiler, Barcelona Başkanı Joan Laporta’ya İstanbul turu attırdı.

Dün akşam saatlerinde bir eğlence mekanına davet edilen Laporta’ya, Galatasaray Başkanı Burak Elmas, sarı kırmızılı yöneticiler, eski Galatasaray Başkanı Adnan Polat eşlik etti. Öte yandan, aynı mekanda Fenerbahçeli sporcularla yemekte olan Fenerbahçe Başkanı Ali Koç da, Başkan Laporta ve beraberindekilerin yanına uğradı.

GALATASARAY LİSESİ'Nİ GEZDİ
Perşembe sabahı Laporta’ya İstanbul Boğazı’nda tur attıran sarı kırmızılı yönetim, Katalan ekibinin başkanına Galatasaray Adası’nı gösterdi. Ardından Laporta ve beraberindekiler Galatasaray Lisesi’ni gezdi. Barcelona’daki ilk maçta Galatasaray’ın tarihini merak eden Laporta’nın liseyi ziyaret etmek istediğini söyleyen Burak Elmas, “Kendisine Galatasaray’ın tarihini anlatmıştık. O da lisemizi ziyaret etmek istedi. Kulübümüzün tarihini anlattık” ifadelerini kullandı.

GALATASARAY’IN KURULDUĞU SINIFI GEZDİ
Kulübün kuruluş hikayesinin başladığı sınıfı inceleyen Barcelona Başkanı Laporta, öğrencilerle kısa süreli sohbetler edip fotoğraf çektirdi. Burak Elmas ve lise müdürü Murat Develioğlu, Laporta’ya plaket hediye ederken Laporta da Burak Elmas’a plaket verdi. Laporta ve Burak Elmas, daha sonra Galatasaray Lisesi’nin karşısında bulunan Galatasaray Müzesi’ne geçti. İki başkan, müze turunun ardından Galatasaray Lisesi ve Boğaz manzarası eşliğinde Türk kahvesi içti.

ali koç laporta barcelona galatasaray burak elmas avrupa spor fenerbahçe