Bali bağımlısı haline getirilen Kabataş-Bağcılar tramvay hattındaki küçük çocuk

TAKİP ET

İstanbul Kabataş-Bağcılar tramvay hattında kaydedilen görüntüler dikkat çekti. Bir vatandaş, küçücük yaşında bali bağımlısı haline getirilen çocuğu görüntüleyerek "Umarım yetkililer görür" dedi.

İstanbul'un en yoğun hatlarından biri olan Kabataş-Bağcılar tramvayında kaydedilen görüntüler sosyal medyada dikkat çekti.

Akşam saatlerinde tramvayı kullanan bir vatandaş, 6-7 yaşlarında bali bağımlısı haline getirilen çocuğu görüntüledi. Vatandaş, "Umarım yetkililer görür" diyerek görüntüleri sosyal medyada paylaştı.

Küçük çocuk, "Kim verdi o baliyi sana" sorasunu soran Ersin Taruk isimli vatandaşa "Sana ne" diye bağırarak yanıt verdi.

Görüntülere yorum yapan bir kullanıcı "Sosyal Hizmetler umarım görür. Nasıl görmelerini sağlayabilirz acaba" dedi. Videoyu kaydeden vatandaş ise "Tek amacım buydu zaten. Umarım görürler" diye yazdı.

Kısa sürede sosyal medyada yayılan görüntüler 3 milyonda fazla görüntülendi. Videonun yayılmasının ardından küçük kıza ulaşılıp ulaşılamadığı ise bilinmiyor.

İşte o görüntüler:

@ersintaruk İstanbul kabataş bağcılar tramway hattında karşılaştığım bu minik meleğe bu yaşta bali bağımlısı yapmışlar Allah belanızı versiin!!!! #istanbul #tramway ♬ orijinal ses - ErsinTaruk

 

İstanbul Kabataş Bağcılar bali