Bakanlık'tan açıklama geldi!

TAKİP ET

Bakan yardımcısı Safran, sosyal medyada ingilizce dersini anlatışıyla gündem olan öğretmen Şeyma Koçer'i ziyaret edeceğini söyledi.

Pandemi haline gelen koronavirüs vakalarının türkiyede de artmasıyla alınan tesbirler kapsamında Milli Eğitim Bakanlığı eğitim-öğretim döneminin online olarak yürütülmesine karar vermişti.

TRT Eba TV'de tüm çocuklar ve ebeveynlere gösterilen dersler zaman zaman gündem oluyor. İlk başladığı gün yayınlanan merhum Başbakan Adnan Menderes'in idam, Eyyubilerin kurucusu Selahattin Eyyubi'nin infaz görüntülerinin birçok kişi tarafından eleştirilmesi ve hatta Milli Eğitim Bakanlığı'nın görüntüleri hazırlayanlara dava açmasının ardından İngilizce dersi veren öğretmen gündem oldu.

Bu kapsamda Eba TV'de kediyi anlatan İngilizce öğretmeni sosyal medyada oldukça beğeni topladı. Beden diliyle kediyi tasvir eden İngilizce öğretmeni öğrencilerin yüzünü güldürdü.

Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Mustafa Safran, İngilizce öğretmenine destek veren bir mesaj paylaştı.

Safran, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "Saygıdeğer öğretmenim; Dersinizi zevk ve hayranlıkla izledim. İzniniz olursa, şu zor günler geçtikten sonra sizi sınıfınızda da ziyaret etmek isterim. Selam ve sevgilerimle" ifadelerini kullandı.

chp 23 nisan