Bakan Özer kendisine çiçek uzatan öğretmene böyle karşılık verdi

TAKİP ET

Milli Eğitim Bakanı atanamayan genç bir öğretmenin uzattığı çiçeği kabul etmedi, kulağıyla oynadı. Genç öğretmenin "Sayın Bakanım kontenjan artırılmasını rica ediyoruz. Dinlediğiniz için çok teşekkürler" dediği duyuldu.

Atanamayan öğretmenler zor koşullarda tamamladıkları eğitimlerinin sonucunda öğrencileriyle buluşmayı hayal ederken, geçimlerini sağlamak için başka işlere yönelmek zorunda kalıyor. Talepleri ise karşılıksız kalıyor.

Daha önce “Mühendisler de atanamıyor ama böyle ağlamıyorlar” sözleriyle tepki çeken Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer,  bu kez de kendine çiçek veren bir öğretmen karşısındaki tavırlarıyla eleştiri konusu oldu.

ÇİÇEĞİ KABUL ETMEDİ

Bakan Özer'in bir dizi ziyaret ve temel atma töreni için gittiği Hatay'da kendisiyle konuşan ve atama istediklerini belirten kadına verdiği tepki dikkat çekti.

Cumhuriyetin 100. yılında 100 bin öğretmen talebini bir buket çiçekle ileten genç öğretmenin uzattığı çiçeği kabul etmeyen Bakan Özer'in hareketi sosyal medyada gündem oldu.

Öğretmenin Bakan Özer’e vermek istediği çiçeği ise Özer değil, yanında bulunanlardan birisi aldı.

ÖĞRETMEN KONUŞTU BAKAN ÖZER KULAĞINI KAŞIDI

Bakan Özer'in kendisine çiçek uzatan öğretmenin konuşmaları sırasında elini kulağına götürdüğü ve karşısındaki öğretmenle ilgilenmediği anlar kameralara yansıdı.

İŞTE O GÖRÜNTÜLER

bakan özer öğretmen mardin kulak kaşıma