Bakan Nurettin Nebati'den 'heterodoks politikalar var' eleştirilerine yanıt

TAKİP ET

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, MÜSİAD Genişletilmiş Başkanlar Toplantısı'ndaki "Biz Ortodoks politikaları bir tarafa koyduk. Artık heterodoks politikalar var" sözlerine karşılık gelen tepkilere yanıt verdi. Nebati, "Siz manipülatif, yalan dolan sözlerinizi devam ettirin. Havuzunuzda trollerinizle her türlü işleyişi yapın" açıklamasında bulundu.

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, kullandığı "Neo klasik ekonomi düşüncesinden epistemolojik bir kopuşu temsil eden heteredoks yaklaşım" ifadesine gelen eleştirileri yanıtladı. Nebati, “Biz iş adamıyla iş adamı gibi, çiftçiyle çiftçinin dilinden konuşuruz. Hem alaylı hem de mektepli olarak konuşurken hangi dili nasıl ifade edeceğimizi çok iyi biliriz. Siz manipülatif, yalan dolan sözlerinizi devam ettirin. Havuzunuzda trollerinizle her türlü işleyişi yapın. Biz Türkiye Ekonomi Modeli’nin dünyaya örnek teşkil edeceğini biliyoruz. Büyüyeceğiz, çalışacağız, üreteceğiz, istihdam yaratacağız" dedi.

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank'ın da katılımıyla Yalova’da düzenlenen LC Waikiki Yalova Lojistik Merkezi Açılış Töreni'ne katıldı. Türkiye Ekonomi Modeli'nin temel amacının, uzun vadede orta gelir tuzağını aşmak olduğunu belirten Bakan Nebati, kullandığı dili eleştirenlere de cevap verdi.

İşte o açıklama:

nurettin nebati gündem hazine ve maliye bakanı ortodoks heteredoks ekonomi