Bakan Murat Kurum'un paylaştığı fotoğraflar başkasına ait çıktı!

TAKİP ET

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum'un Marmaris'teki ormandan paylaştığı "Doğanın ev sahipleri, evlerine tekrar gelmeye başladılar..." başlıklı fotoğrafların Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Çevre Koruma Teknolojileri Bölümü Öğretim Görevlisi Dr. Yasin İlemin'e ait olduğu öğrenildi.

Muğla Marmaris'teki orman yangınlarının sona ermesiyle birlikte doğa kendisini yenilemeye başlamıştı. Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum ise sosyal medya hesabından bazı fotoğraflar paylaşarak "Doğanın ev sahipleri, evlerine tekrar gelmeye başladılar..." notunu düşmüştü. Ancak Kurum'un kullandığı fotoğrafların başkasına ait olduğu anlaşıldı.


Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Çevre Koruma Teknolojileri Bölümü Öğretim Görevlisi Dr. Yasin İlemin, fotoğrafların kendisine ait olduğunu söyledi. İlemin, "Sayın Bakan çalışmayı yapan ve fotoğrafları çeken benim bilginize sunarım" dedi. 

Ayrıca İlemin, "Çalışmalarımı Bakanlığınıza bağlı Tabiat Varlıklarını Koruma Genel Müdürlüğü ile koordineli olarak yapıyoruz ve bizlerden akademik destek ve danışmanlık (gönüllü=bu konularda doğa çalışmalarını biz gönüllü yaparız) alıyorlar ve ilgili raporlarımızı üretiyoruz." ifadelerini kullandı.



İşte İlemin'in Bakan Kurum'dan önce paylaştığı o fotoğraflar;


 

murat kurum bakan marmaris fotoğraf yasin ilemin yangın doğa orman