Bahçeli'den 128 milyar dolar açıklaması

TAKİP ET

Partisinin Meclis'teki grup toplantısında konuşan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Meclis'e gelen fezlekelerin bir an önce karara bağlanmasını istedi. Bahçeli, "128 milyar dolar nerede?" sorusuna da değindi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin Meclis’teki grup toplantısında konuştu. Bahçeli, aralarında CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun da bulunduğu 8'i CHP ve 2'si HDP olmak üzere 10 milletvekiline ait dokunulmazlıkların kaldırılmasıyla için Meclis’e gelen fezlekeleri değerlendirdi.

Bahçeli, fezlekelerle ilgili, "TBMM'de biriken fezlekelerin bir an önce görüşülerek karara bağlanması, terörle mücadelede teşvik edici ve kamçılayıcı bir işlev görecektir. TBMM, Türk milletin temsil ve irade kurumudur. Milli birlik ve kardeşliğin ana karargahı burasıdır. Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir. Hiçbir bölücü odağın, terörizme yardım ve yataklık yapan hiçbir menfur oluşumun, hiçbir hain örgüt uzantısının gazi Meclisimizde yeri olamaz. Demokrasi adına söyleyecek tek bir sözleri dahi bulunamaz. Eşkıyanın değil milletin hükmü geçerlidir" ifadelerini kullandı.

BAHÇELİ'DEN 128 MİLYAR DOLAR AÇIKLAMASI
Bahçeli, 128 milyar dolar tartışmaları hakkında açıklamalarda bulundu. Bahçeli, "128 milyar dolar sorusu ihanetin ve melanetin maskesi olarak mı kullanılmaktadır? 128 milyar doları bırakın da, 104 emekli amiralin bildirisinin hesabını verin. Aradığınız para devletin kasasında, peki siz neredesiniz?" dedi.

FEZLEKELERİ MECLİS'E GELEN VEKİLLER KİMLER?
CHP İzmir Milletvekili Kemal Kılıçdaroğlu, CHP İstanbul Milletvekili Oğuz Kaan Salıcı, CHP Çanakkale Milletvekili Muharrem Erkek, CHP İstanbul Milletvekili Yunus Emre, CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, CHP İstanbul Milletvekili Fethi Açıkel, CHP Tekirdağ Milletvekili Faik Öztrak, CHP İzmir Milletvekili Tuncay Özkan, HDP Batman Milletvekili Ayşe Acar Başaran, HDP Antalya Milletvekili Kemal Bülbül

bahçeli mhp fezleke meclis tbmm kılıçdaroğlu chp