"Bağırta bağırta, kanırta kanırta" sözlerini kullanan AK Partili Yılmaz: Sözlerim cımbızlanıp çarpıtıldı

TAKİP ET

'Bağırta bağırta Akdeniz Belediyesini aldık, kanırta kanırta da büyükşehiri alacağız" diyen AK Parti Mersin Milletvekili Zeynep Gül Yılmaz, sosyal medyadan gelen tepkilerin ardından yeni açıklama yaptı. Yılmaz, "sözlerinin cımbızlanıp çarpıtıldığını" öne sürdü.

TBMM Genel Kurulu'nda yaptığı konuşmada sarfettiği “Bağırta bağırta Akdeniz Belediyesini aldık, kanırta kanırta da büyükşehri alacağız" sözleri nedeniyle sosyal medyada büyük tepki çeken AK Parti Mersin Milletvekili Zeynep Gül Yılmaz, konuyla ilgili açıklama yaptı.

"Sözlerinin çarpıtılıp cımbızlanmak istendiğini" savunan Yılmaz, "Sözlerimi cımbızlayarak, çarpıtmaya çalışanlara, ahlaksız fikirlerine, ne maksatla söylendiği belli olan sözlerimde vücut arayanlara tavsiyem: laf üretmek yerine iş üretin." dedi.

Yılmaz'ın açıklaması şöyle:
"Demokrasinin en güzel kazanımlarından olan seçimortamında, rekabet içinde olmak ve kazanma isteği kadar doğal bir durum yoktur. Kazanmak, motivasyonu; motivasyon kazanma isteğini arttırır. Milletimizin üstünde bir güç tanımadık bugüne kadar. Sözlerimi cımbızlayarak, çarpıtmaya çalışanlara, ahlaksız fikirlerine, ne maksatla söylendiği belli olan sözlerimde vücut arayanlara tavsiyem: laf üretmek yerine iş üretin."


 

ak parti bağırta bağırta kanırta kanırta zeynep gül yılmaz