Bafetimbi Gomis'ten dikkat çeken teknik direktör hamlesi

TAKİP ET

Tarihin en kötü sezonlarından birini geçiren Galatasaray'da Domenec Torrent için ayrılık çanları çalıyor. Torrent'in yerine gelebilecek isimler için birçok iddia ortaya atılırken Bafetimbi Gomis'ten dikkat çeken bir hamle geldi.

Galatasaray'da Burak Elmas, Fatih Terim'den sonra Domenece Torrent'i göreve getirmişti. Ancak beş maçta galibiyet alamayan Torrent için veda zamanı yaklaşıyor. Bir türlü beklentileri karşılayamayan Torrent ile yolların ayrılması bekleniyor.

Teknik direktör tartışmaları sürerken Galatasaray'ın Senegal asıllı Fransız golcüsü Gomis'ten çarpıcı bir hamle geldi. Gomis, Instagram'da Okan Buruk'u takibe aldı.

TV100'e de açıklamalarda bulunan Okan Buruk, "Galatasaray bu durumu hak etmiyor. Galatasaray ile kimse alay edemez. Görev verildiği takdirde bu yükün altına girmeye hazırım. Haber bekliyorum. Oğlum da Galatasaray'a gitmemi çok istiyor." demişti.

Galatasaray'da adını duyuran Okan Buruk, UEFA Kupası'nı kazandıktan sonra Inter'e transfer olmuştu. Daha sonra Türkiye'de Beşiktaş forması da giyen Okan Buruk, teknik direktörlük kariyerinde de Akhisarspor ile Türkiye Kupasını, Başakşehir ile Süper Lig şampiyonluk kupasını kaldırmıştı.
 

gomis teknik direktör futbol spor süper lig okan buruk torrent