Badou Ndiaye konuştu: "Adana Demirspor'a gelmezsem beni öldüreceğini söyledi"

TAKİP ET

Galatasaray ve Trabzonspor'un ardından Adana Demirspor'a transfer olan Badou Ndiaye, kulübün YouTube kanalında çarpıcı açıklamalar yaptı.

Adana Demirspor'un bu sezon kadrosuna kattığı Badou Ndiaye, kulübün Youtube hesabına röportaj verdi.

Ndiaye, "Younès Belhanda, Adana Demirspor'a gelmem için bana çok fazla baskı uyguladı. Hatta biraz sinirlenmeye başladı. Eğer başka takıma gidersem, beni bulup öldüreceğini söyledi" dedi.

Adana Demirspor'da bu sezonki hedefi sorulan Ndiaye, "Geçen sezondan daha iyi bir sezon geçirmek kulübümüzün öncelikli hedefi bu yönde ve biz de bu hedef için savaşmalıyız" dedi.

Türkiye'den başka takımlardan da teklif aldığını açıklayan Ndiaye, "Türkiye'deki bazı hocalarla konuştum, ilgilerinden dolayı kendilerine teşekkür ederim" ifadelerini kullandı.

GALATASARAY'DAN 16 MİLYON EURO'YA PREMIER LİG'E GİTMİŞTİ
Osmanlıspor formasıyla çıkış yapan ve 2017/18 sezonunun başında 7.5 milyon euro karşılığında Galatasaray'a Transfer olan Badou Ndiaye, aynı sezonun devre arasında 16 milyon euro bonservis bedeli karşılığında Premier Lig ekibi Stoke City'ye transfer olmuştu.

Stoke City'de beklenen çıkışı gösteremeyen Ndiaye, Süper Lig'de Trabzonspor ve Fatih Karagümrük'te kiralık olarak forma giymişti.

Ndiaye 2021 yazında bedelsiz olarak Yunanistan ekibi Aris'e tranfer olmuş ve sezon sonunda serbest kalmıştı. 31 yaşındaki oyuncu geçen sezon Aris formasıyla 35 maçta 4 gol atıp 4 asist yaptı.

Badou Ndiaye Adana Demirspor Belhanda futbol spor Süper Lig