Babasının darp ettiği küçük bebeğin hayatını kaybettiği iddiası yalanlandı

TAKİP ET

Gaziantep'te babasının acımasızca darp ettiği bebeğin görüntüleri Türkiye'yi ayağa kaldırmıştı. Bebeğin hayatını kaybettiğine ilişkin iddialar üzerine hastaneden açıklama geldi.

Gaziantep'te babası tarafından şiddete maruz bırakılan ve hastaneye kaldırılan 2 aylık bebeğin hayatını kaybettiği ileri sürüldü. Türkiye'yi ayağa kaldıran bu gelişmeyle birlikte bebeğin tedavi altında olduğu Gaziantep Özel ANKA Hastanesi açıklama yaptı.

Söz konusu iddiaları yalanlayan hastanenin Genel Müdürü Dr. Cengiz Bayram, bebeğin tedavisinin devam ettiğini bildirdi.Dr. Cengiz Bayram açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"Bebeğin, durumu ile ilgili açıklamalarda bulunan Dr. Cengiz Bayram, “Bazı basın yayın kuruluşlarında ve sosyal medya organlarında şiddete uğrayan bebeğin öldüğüne dair haberler yayınlanmıştır. Ancak bu haberler gerçeği yansıtmamaktadır. Cihan bebeğin hastanemiz yoğun bakımındaki tedavisi büyük bir titizlikle devam etmektedir. Cihan bebeğin sağlığına kavuşması herkes gibi bizlerin de en büyük temennisi ve duasıdır. O nedenle doktor ve bütün çalışanlarımız ile sizlere Cihan bebek ile ilgili sevindirici haberler verebilmek, bebeğimizi mutlu yarınlara hazırlayabilmek için büyük bir gayretle çalışmaya devam etmekteyiz. İnanıyoruz ki, sizlerin duası ve sevgisi, bizlerin çabasıyla bebeğimiz yaşama yeniden gülümseyecektir."

Küçük bebeği acımasızca döven baba Yunus Göç'ün ifadesi ortaya çıktı

Gaziantep'te baba Yunus Göç tarafından dövülen bebeğin durumu kritik

yunus göç gaziantep bebek dövülen bebek dövülen bebeğin durumu