Baba dizisi ikinci sezon başladı mı? Baba dizisi ikinci sezon ikinci bölüm hangi gün yayınlanacak? Baba dizisine yeni oyuncu girdi mi?

TAKİP ET

Show TV'nin sevilen dizilerinden olan Baba dizisi 15. bölümüyle sezon finali vermişti. Baba dizisi Haluk Bilginer'in başrollüğünde yayın hayatına yepyeni bir sezonla geri dönecek. Dizinin izleyicileri yeni sezon tarihinin belli olup olmadığını araştırıyor. Peki, Baba dizisi yeni sezon ne zaman başlıyor? Baba dizisine yeni oyuncu girecek mi? Baba dizisinin yeni sezonunda neler olacak? İşte Baba dizisi 2. sezonu ile ilgili merak edilenler...

Show TV'nin sevilen dizisi Baba sevenlerinin de bildiği gibi 31 Mayıs 2022'de 15. bölümüyle beraber sezon finaline girmişti. Ay Yapım'ın ilgiyle takip edilen dizisi Baba için 2. sezon onayı alındı ve Show TV Baba dizisini yayınlamaya devam edeceğini açıkladı. İşte konuya ilişkin ayrıntılar...

BABA DİZİSİNİN İKİNCİ SEZONU NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Baba dizisinin yeni sezon tarihi henüz açıklanmadı. Konuya ilişkin Show TV'den ya da Ay Yapım'dan resmi bir açıklama geldiğinde haberimizde yer alacaktır.

BABA DİZİSİ OYUNCULARI

Dizide; Haluk Bilginer, Tolga Sarıtaş, Ayda Aksel, Taner Rumeli, Deniz Hamzaoğlu, Hakan Kurdaş, Beril Pozam, Özge Özacar, Bihter Dinçel ve Renan Bilek gibi isimler yer almaktadır.

YENİ SEZON BAŞLIYOR

Show Tv'den yapılan açıklamada sevilen dizi Baba'nın yeni sezonu ile hafta içi her çarşamba saat 20:00' da ekranda olacağı belirtildi.

DİZİNİN YENİ SEZONUNDA HANGİ YENİ OYUNCULAR OYNAYACAK?

Haluk Bilginer ve Tolga Sarıtaş'ı buluşturan dizinin kadrosuna Levent Ülgen, Hazal Türesan, Ali İl, Buse Meral, Ezgi Dinçer, Volkan Kıran ve Elif Verit gibi usta ve başarılı isimler katıldı.

baba show tv yeni dizi yeni sezon baba yeni sezon levent ülgen