Aziz Yıldırım'dan Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'a Vitor Pereira tepkisi

TAKİP ET

Fenerbahçe'nin eski başkanı Aziz Yıldırım, teknik direktör Vitor Peraira nedeniyle tepki gösterdi. Aziz Yıldırım'ın Ali Koç'u eleştirerek şampiyonluk için Vitor Pereira'yı kovması gerektiğini söylediği iddia edildi.

Fenerbahçe'nin istikrarsız performansı taraftarların tepkisini çekerken, Başkan Ali Koç yola Vitor Pereira ile devam edeceğini açıkladı.

Akşam'daki habere göre; Aziz Yıldırım'ın yakın çevresine, "Bu hocayla başarı geleceği yok. Bir gün memnun eder, 2 gün süründürür. Şampiyonluğu kazandıracak kaliteyi gösterebilmiş değil. Biz zaten bunu gördüğümüz için gönderdik. Hala neyin inadı için başa getirip bu kadar süre sabredebiliyorlar?" ifadelerini kullandığı iddia edildi.

SERGEN YALÇIN
Başkan Aziz Yıldırım 2 hafta sonra oynanacak Beşiktaş derbisine de dikkat çekerek, "Rakibimiz 2 kupa kazandırmış şampiyon hocası Sergen Yalçın'ı gönderirken, biz bu kadar puan farkı yemişken neyi bekliyoruz da göndermiyoruz? Derbiyi umarım kazanırız ama bir kaza yaşarsak her şey daha devre arası gelmeden biter. Koskoca Fenerbahçe'nin, aylarca hedefsiz kalması kabul edilemez" dediği aktarıldı.

 

 

aziz yıldırım fenerbahçe ali koç vitor pereira