"Aysun Kayacı yıllar sonra görüntülendi" demişlerdi: İşin aslı çok farklı çıktı!

TAKİP ET

Geçtiğimiz günlerde bir video paylaşılarak "Aysun Kayacı yıllar sonra ortaya çıktı, Dubai'de gelinlik deniyor" denilmişti. Aysun Kayacı'nın son hali olduğu iddia edilen videoda yer alan kişinin Paula Erika olduğu ortaya çıktı.

Geçtiğimiz günlerde Aysun Kayaca olduğu iddia edilen bir video sosyal medyada gündem olmuş ve birçok basın kuruluşunda haber olarak yer almıştı.

"Aysun Kayacı yıllar sonra ortaya çıktı", "Aysun Kayaca'nın son hali", "Aysun Kayaca, Dubai'de gelinlik deniyor" ifadeleriyle paylaşılan videonun aslı çok başka çıktı.

2012 yılında Efe Kapancıile evlenerek Londra'ya yerleşen Kayacı'nın Dubai'de gelinlik provası yaparken görüntülendiği öne sürüldü. Ancak görüntülerdeki kişinin Aysun Kayacı olmadığı ve Paula Erika adında bir model olduğu öğrenildi.

Ayrıca Dubai olduğu iddia edilen yerin ise Kosova Priştine'deki tasarımcı Valdrin Sahiti’nin gelinlik mağazası olduğu tespit edildi.

"ÇOBANIN OYUYLA BENİM OYUM BİR Mİ?" ÇIKIŞI YILLARDIR KONUŞULUYOR
Aysun Kayacı, oyunculuk performanslarının yanı sıra 20 yaşındayken bir programda "Benim oyumla çobanın oyu mu bir mi?" demiş ve yıllarca gündemden düşmemişti.

Geçtiğimiz sene bu sözleri hakkında açıklama yapan Kayacı, "O sözü söylediğimde 20 yaşındaydım. Programda çevre politikaları konuşurken söylemiştim. Söylediğim anda da pişman oldum. Bugün 41 yaşındayım. Bambaşka, sakin bir hayatım var. Yılın 2-3 ayını Türkiye'de geçiriyorum. Ülkemi, insanlarımı çok seviyorum. Kimsenin işiyle, diniyle, diliyle ilgili söz söyleyecek biri değilim" demişti.

aysun kayacı aysun kayacı son hali gelinlik dubai