Aysun Kayacı'nın babası hayatını kaybetti, Kayacı cenazeye katılmadı!

TAKİP ET

Eski manken Aysun Kayacı'nın babası Selahattin Kayacı, bir süredir tedavi gördüğü Haydarpaşa Numune Hastanesi'nde yaşamını kaybetti. Kayacı, dün Üsküdar Küplüce Camii'nde yapılan cenaze töreniyle son yolculuğuna uğurlandı. Aysun Kayacı, babasının cenazesine katılmadı.

Eski oyuncu ve model Aysun Kayacı'nın bir süredir akciğer kanseri tedavisi gören babası Selahattin Kayacı tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Hürriyet'ten Deniz Boy'un haberine göre 2012 yılında Efe Kapancı’yla evlenen ve radikal bir kararla yurtdışına yerleşen Aysun Kayacı, yıllardır babasıyla küs olduğu bilinen Aysun Kayacı cenaze törenine katılmadı. Selahattin Kayacı, Ümraniye Kocatepe Mezarlığı’nda bulunan aile kabristanına defnedildi.

BABASIYLA YILLARDIR GÖRÜŞMÜYORDU 
Kayacı, podyumun en popüler modelleri arasında olduğu yıllarda babası Selahattin Kayacı ile görüşmediğini itiraf etmişti.

Babasından şiddet gördüğü için onunla görüşmediğini söyleyen Kayacı, "Annem işçiydi, eve para getiriyordu ama o çalıyordu. Benim dayak raporum, artı annemin dayak raporu, üstüne kız kardeşimin dayak raporu ile boşandı benim annem" ifadelerini kullanmıştı.

“KIZINI SEVDİĞİNİ VE GURUR DUYDUĞUNU SÖYLERDİ”
Selahattin Kayacı'nın komşusu Hülya Öztürk, “Kızı ile hiç tanışmadım ama kızını sevdiğini, gurur duyduğunu, çok güzel olduğunu ve aklının da iyi olduğunu söylerdi. Çok üzülürdü. Öteki kızı da İngiltere’deydi. Bir gün gelirler diye bekledi. Öyle içinde bir burukluk olurdu hep” dedi.

aysun kayacı selahattin kayacı manken doktorlar cenaze