Ayşenur Alkan öğretmen şehit edildi, PKK'dan hain saldırı

TAKİP ET

Gaziantep'in Karkamış ilçesine terör örgütü YPG/PKK tarafından roketli saldırı düzenlendi. Bir lise, iki ev ve bir tıra isabet eden roketler nedeniyle 3 kişi şehit oldu. Şehitlerden birinin lisede öğretmenlik yapan Ayşenur Alkan olduğu açıklandı.

Gaziantep'in Karkamış ilçesine terör örgütü YPG/PKK mensuplarınca Suriye'nin kuzeyinden çok sayıda roket atıldı. Roket bir lise ve iki ev ile Karkamış Sınır Kapısı yakınındaki bir tıra isabet etti. 

1'İ ÇOCUK, 1'İ ÖĞRETMEN 3 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu saldırıyla ilgili "Terör örgütü PKK’nın Gaziantep’in Karkamış ilçesine düzenlediği saldırısı sonucu hayatını kaybeden vatandaşlarımızın sayısı 3’e yükseldi. Vefat edenlerden biri çocuk, biri öğretmen" açıklaması geldi.

Edinilen bilgiye göre atılan havan Nigar Tiryakioğlu Anadolu Lisesi'ne isabet etti. Saldırıda bir öğretmen ile bir öğrenci şehit oldu. Saldırının yarattığı basıncın etkisiyle, bölgede bulunan Karkamış Anaokulu ve Kocatepe İlkokulunun camlarında da hasar meydana geldi.

2017 yılında Batman'ın Kozluk ilçesinde şehit edilen Aybüke Yalçın ve Tunceli'de katledilen Necmettin Yılmaz'ın acıları hala tazeyken, hain saldırıda hayatını kaybeden öğretmenin adının Ayşenur Alkan olduğu açıklandı.

Ayşenur Alkan şehit öğretmen Gaziantep PKK