Ayşegül Aydın'ı bizden kopardılar...

TAKİP ET

Sınırlarından her gün binlerce kaçağın girdiği Türkiye'de sapık Afgan dehşeti yaşandı. Kocaeli'de Afgan uyruklu A.M.(20), takip ettiği Türk kızı A.A.yı (17) ormanlık alana çekip tecavüz etmeye kalkıştı. Afgan saldırgan, 17 yaşındaki kızın direnmesi üzerine başına taşla vurarak ağır yaraladı. Olayın yaşandığı mahallenin muhtarı Zafer Ceyhanlı, konu hakkında AYKIRI'ya konuştu.

Kocaeli'nin Gebze ilçesine bağlı Pelitli Köyü'nde skandal bir olay yaşandı. Türkiye'ye kaçak yollarla giren Afgan şahıs, 17 yaşındaki Türk kızı A.A.'yı ormanlık alana çekip tecavüz etmeye. Afgan şahıs, 17 yaşındaki A.A.'nın direnmesi üzerine başına taşla vurarak ağır yaraladı.

17 yaşındaki kızın durumunun ağır olduğu öğrenilirken, Gebze Merkez'den Pelitli köyüne kadar A.A.'yı takip edip, tecavüz etmeye kalkışan Afgan şahıs gözaltına alındı.

Yaşanan skandal olay sonrasında şoke eden detaylar ortaya çıktı. Genç kızın epilepsi krizine girdiği ve Afgan şahsın korkup tecavüz edemediği belirtildi.

AYKIRI'ya konuşan Pelitli Muhtarı Zafer Ceyhanlı, sapık Afgan'ın Türkiye'ye kaçak olarak girdiğini ve hiçbir kaydının olmadığı ifade etti. Ceyhanlı, Afgan şahsın olaydan sonra masum gözükmek için 17 yaşındaki A.A.'yı ormandan yol kenarına kadar çektiğini ve yoldan geçenlere "Bayıldı, yardım edin" dediğini aktardı.



Sapık Afganın ambulans gelene kadar beklediğini ve güvenlik kamerası görüntülerinin incelenmesi üzerine, genç kızı takip edip, tecavüz girişiminde bulunduğu tespit edildi.

Sapık Afganın, A.A.’nın hastaneye götürülmesinin ardından bir markete girip limonata ve su aldığı ortaya çıktı. O anlar marketin güvenlik kamerasına yansırken, Afgan şahsın sergilediği rahat tavırlar ise dikkat çekti.

"6 BİN NÜFUSUN 1000'İNİ KAÇAK AFGANLAR OLUŞTURUYOR!"
Muhtar Ceyhanlı "Bölgede büyük bir gerginlik var, 6 bin nüfusumuzun binini Afganlar oluşturuyor ve hepsi kaçak. Buradaki işletmelerin çoğu ucuz iş gücü için İstanbul Aksaray'dan kişi başı 400 lira ödeyerek Afgan işçi getiriyor. Bunların hiçbir kaydı yok...
Ve bugün de bu olay yaşanıyor. Ne diyeceğimi bilemiyorum. Kızımızın durumu da ağır, ailesi perişan. Bölgemiz tanınmayacak hale geldi" ifadelerini kullandı.

"SURİYELİ VE AFGAN POLİTİKASI ACİLEN DEĞİŞTİRİLMELİ"
Yaşanan olay sonrasında bölgeye giden CHP Çayırova ve Gebze İlçe Başkanları olay yerine gitti. CHP Çayırova İlçe Başkanı Cihan Soyluçiçek, olay hakkında yaptığı açıklamada, "Gebze Pelitli Köyü’nde tecavüz vakası yaşandı. Olayın başrolünde yine Afganlılar var. Hükümetin Suriyeli ve Afgan politikası acilen değiştirilmeli. Toplumun temeline dinamit koyan bu anlayış acilen değiştirilmeli. Bu duruma yol açan, bu kişilere cesaret veren İstanbul Sözleşmesi’nin ihlali ve iptali ile yanlış dış politikalar olmuştur" dedi.

TÜRKİYE'YE AKIN AKIN KAÇAK GELİYOR, HÜKÜMET "ALGI OYUNU" DİYOR!
Son günlerde Türkiye'ye binlerce Afganın kaçak yollarla girdiği anlar görüntülenmesine rağmen hükümet yetkililerin yaptığı açıklamalar dikkat çekiyor.

AYKIRI'nın sık sık gündeme getirdiği kaçak girişler hakkın İçişleri Bakanlığı Sözcüsü İsmail Çataklı, açıklama yaparak "Bir takım çevrelerce kasıtlı olarak provokasyon içerikli videolar yoluyla kamuoyunda algı oluşturulmak isteniyor" demişti.

Ayrıca Çataklı, Türkiye'ye kaçak yollarla kimsenin girmediğini iddia ederek, “Afganistan’da yaşanan gelişmeler üzerinden düzensiz göçmenlerin kalabalık gruplar halinde kontrolsüz biçimde sınırlarımızdan girdiği iddiasına yönelik görüntüler ülkemiz sınırlarından olmayıp gerçeği yansıtmamaktadır” ifadelerini kullanmıştı.

Van Özalp sınırından kaçak giriş: At üstünde yüzlerce erkek Türkiye'ye girdi!

Şok görüntüler: Yüzlerce kaçak göçmen, Van'dan Türkiye'ye girdi!

Van sınırında şok görüntüler: Türkiye'ye yüzlerce kaçak geçiş!

Taliban'dan kaçan Afganlar Türkiye'ye geliyor: Her gün en az bin kişi!

Ağrı'dan yeni skandal görüntüler: Her gün yüzlerce kaçak geçiş!

Ağrı'da şok görüntüler, Onlarca Afgan kaçak yollardan Türkiye'ye giriyor


 

afgan kaçak kaçak giriş sınır tecavüz türkiye kocaeli gebze genç kız sapık