Aykut Erdoğdu'nun eski eşi Özge Erdoğdu, Tuba Torun ile görüşmesini paylaştı: "Dolarla vekil oluyorlar"

TAKİP ET

CHP'li Aykut Erdoğdu'nun eski eşi Özge Erdoğdu, yeni bir görüntü daha paylaştı. Özde Erdoğdu bu kez Aykut Erdoğdu'nun yeni eşi Tuba Torun ile arasında geçen konuşmanın ses kaydını paylaştı. Torun'un "Dolarla vekil oluyorlar" ifadesi dikkat çekti.

CHP Yüksek Disiplin Kurulu üyesi Tuba Torun ile evlenen CHP Genel Başkan Yardımcısı Aykut Erdoğdu'nun 3 ay önce boşandığı eski eşi Özge Erdoğdu, yeni bir ses kaydı paylaştı.

Twitter’da “Özge” isimli hesaptan yapılan paylaşımda Aykut Erdoğdu’nun ayrıldığı eşi Özge Erdoğdu ile yeni eşi Tuba Torun arasında yapılan konuşma yer alıyor.

Tuba Torun (ağlayarak): "Dolarla milletvekili oluyorlar, ben burada sabahtan akşama kadar kadın hakları diye g..ümü yırtıyorum. Şerefsizin bir tanesine inandım tamam mı ve inandığım için de evet kendimi ortaya koydum. Ve şu anda da istifa edeceğim. Sağ olun a..na koyayım."

Özge Erdoğdu: "Tuba bir sakin ol hayır."

Tuba Torun: "Ben buranın adaletsiz bir dünya olduğunu biliyordum ama bu kadar adaletsiz olduğunu bilmiyordum Özge. Çünkü benim bakılması gereken bir annem var."

İLK VİDEO İÇİN ÖZÜR DİLEMİŞTİ
Aykut Erdoğdu, geçtiğimiz günlerde eski eşinin konuşma kaydını ifşa etmesininin ardından özür dilemişti. Erdoğdu, eşi Tuba Torun'un hastaneye kaldırıldığını söyleyerek şu ifadeleri kullanmıştı:

“1- Bu akşam eski eşimle birkaç ay önce yaptığım bir telefon konuşması sosyal medyaya düştü… Bu konuşma görüntülü olarak kaydedilmiş… Şartlar ne olursa olsun eski eşim ve çocuğumun annesi hakkında kötü birşey söyleyemem…

2- Eşim Tuba şu an hastaneye kaldırıldı… Ben yanında olabilmek için Ankara’dan yola çıktım… Yaşattıklarım için kendisinden bütün kalbimle özür diliyorum…

3- Şu an tek derdim oğlumu ve eşim Tuba’yı bu yaşananların şokundan koruyabilmek…”
 

Eski eşiyle yaptığı telefon görüşmesi yayınlanan Aykut Erdoğdu, yeni eşi Tuba Torun'dan özür diledi

aykut erdoğdu özge erdoğdu tuba torun dolar vekil chp