Aykut Erdoğdu ile Tuba Torun evlendi, düğünlerinde yaptıkları dans geceye damga vurdu

TAKİP ET

CHP'li Aykut Erdoğdu ile Tuba Torun dünyaevine girdi. Çiftin düğünlerinde "Ağlatan kafe" ezgisi ile yaptıkları Kafkas dansı dikkat çekti.

CHP İstanbul Milletvekili 49 yaşındaki Aykut Erdoğdu, kendisinden 24 yaş küçük partilisi Tuba Torun ile dünyaevine girdi. İkilinin düğünlerine, dans ettikleri anlar damga vurdu.
Bir süreden bu yana evlenecekleri konuşulan CHP İstanbul Milletvekili Aykut Erdoğdu ve CHP Yüksek Disiplin Kurulu üyesi Avukat Tuba Torun dün akşam gerçekleştirilen düğün töreni ile dünyaevine girdi.

DANS ETTİKLERİ ANLAR GECEYA DAMGA VURDU
Torun, düğünden kareleri Instagram hesabından paylaştı. Paylaşımlardan Torun'un Aykut Erdoğdu ile bir Kafkas şarkısı 'Ağlatan Kafe' ile dans ettikleri anlar dikkat çekti.

NİKAHI, BEŞİKTAŞ BELEDİYE BAŞKANI KIYDI
Uzun zamandır merak edilen evlilik gerçekleşti. CHP'li bir çok isminin de katıldığı nikah töreninde çiftin nikahlarını Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat kıydı. Torun düğünden kareleri sosyal medya hesabından paylaştı. Çiftin, Ağlatan Kafe isimli şarkıyla Kafkas dansı ettikleri anlar davetliler tarafından alkışlar eşliğinde izlendi.

Aykut Erdoğdu, CHP Yüksek Disiplin Kurulu üyesi Avukat Tuba Torun  12 Haziran 2022 tarihinde evlendi. Aykut Erdoğdu'nun ilk eşinden bir çocuğu bulunuyor. 

CHP'li Gürsel Tekin, sunucu Mehtap Özkan ile evlendi

tuba torun aykut erdoğdu