Aydemir Akbaş'tan tartışma yaratan sözler: Şu an eşim ölse hemen bir tane 20'lik alırım!

TAKİP ET

Oyuncu Aydemir Akbaş, konuk olduğu bir canlı yayında tartışma yaratacak sözler sarf etti. Akbaş, eşi Beyhan Benek'ten bahsederken, "Allah gecinden versin şu an Beyhan ölse, hemen bir tane 20'lik alırım" dedi.

Oyuncu Aydemir Akbaş, TV8 ekranlarında yayınlanan 2. Sayfa programının canlı yayınına konuk oldu. Akbaş, tartışma yaratacak sözler sarf etti.

Beyhan Benek ile evli olan Akbaş, "Allah gecinden versin şu an Beyhan ölse, hemen bir tane 20'lik alırım. Lazımsa neden almayayım. Nesi yakışmaz? O razıysa… '20' dedim ona takılmayın 30-40 fark etmez…" diye konuştu.

NEBAHAT ÇEHRE AÇIKLAMASI
"Eğer Beyhan'la evlenmeseydim nikah masasına oturmak isteyeceğim kişi Nebahat Çehre olurdu" sözlerinin hatırlatılması üzerine Akbaş, şu ifadeleri kullandı:

"Beyhan'la evlenmeseydim hanımefendi, evine düşkün bir kadın varsa o da Nebahat Çehre'dir dedim. Çok düzgün bir insan. Evini gidip bir gezin! Müze gibi çok temiz, titiz. Ama benim için de Beyhan için de Nebahat Çehre dünyanın en şansız kadınlarından biri... Beyhan bu açıklamalarıma bozulmaz. Eşim bana hep 'erkeksin yaparsın, yapacaksan da ben klasımda biriyle yap' der."

"BEYHAN ÖLSE 20'LİK ALIRIM"
86 yaşındaki oyuncu, canlı yayındaki sözlerine şöyle devam etti:

"Erkek aldatır! Yapmayan erkek mi var? Fırsatını bulacak yapmayacak. Erkeklere güvenmeyin. Biz üç kez evlendik, iki kez boşandık ama ufak sebeplerden. Allah gecinden versin şu an Beyhan ölse, hemen bir tane 20'lik alırım. Lazımsa neden almayayım. Nesi yakışmaz? O razıysa… '20' dedim ona takılmayın 30-40 fark etmez…"

 

aydemir akbaş canlı yayın eşim ölse oyuncu 20lik alırım