Avukat Ali Gül: Hayat pahalılığından 2 öğün yemeye başladık

TAKİP ET

Yüksek enflasyon ve ekonomik kriz nedeniyle hayat pahalılığı vatandaşın belini büktü. Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Avukat Ali Gül, "Hayat pahalılığından 2 öğün yemeye başladık" dedi.

Yüksek enflasyon, ekonomik kriz ve her kalemde gelen büyük zamlar vatandaşın belini büktü. Asgari ücrete yapılan zam, hayat pahalılığı karşısında eridi. 

Avukat Ali Gül de sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla hayat pahalılığına isyan etti. Gül, "Bir öğün yemek 50-60 liradan aşağı olmadığı için bir süredir iki öğün yiyorum, hem daha sağlıklı diye de kendimi kandırıyorum" dedi.

Avukat Ali Gül'ün açıklaması şöyle:
"Bir öğün yemek 50-60 liradan aşağı olmadığı için bir süredir iki öğün yiyorum, hem daha sağlıklı diye de kendimi kandırıyorum. Bugün bir arkadaşımla konuştuk, o da aynı düşünceyle aynısını yapmış. Başka arkadaşları da varmış iki öğüne geçen. Memleketi getirdikleri hale bak.

Her geçen gün bir şeylerden vazgeçiyorsunuz ve bu süreç devam edecek. Onu da almayayım, bunu yapmasam da olur diye diye yoksulluğa alışıyoruz maalesef."

avukat ali gül hayat pahalılığı yemek ekonomi ekonomik kriz enflasyon