Avrupa devi, Kerem Aktürkoğlu'nu istiyor: İşte teklif edeceği para

TAKİP ET

Hollanda'nın futbol devi Ajax'ın yönetim kurulu danışmanı Klaas-Jan Huntelaar, Keram Aktürkoğlu için Galatasaray yönetimine 15 milyon Euro'luk bir teklif sunacak.

Galatasaray'ın genç yıldızı Kerem Aktürkoğlu, Avrupa'nın önde gelen kulüplerinin ilgisini çekmeye devam ediyor.

Trabzonspor-Beşiktaş maçında Gedson Fernandes'i izleyen Hollandalı futbolcu Klaas-Jan Huntelaar,  Kerem Aktürkoğlu için Galatasaray ile görüşmeyi planlıyor. Ajax'ta yönetim kurulu danışmanı olan Huntelaar'ın, 15 milyon Euro'luk teklifini masaya getirmesi bekleniyor.

Teknik direktör Okan Buruk'un talebi üzerine, Kerem için Galatasaray yönetimi ise 20 milyon Euro ve bonuslar içeren bir karşı teklifle masaya oturma hazırlığında.

Tarafların bugün oynanacak Alanyaspor maçının ardından yarın bir görüşme gerçekleştirmesi bekleniyor.

Bu sezon Süper Lig'de oynadığı 26 maçta 8 gol atıp 4 asist yapan Kerem Aktürkoğlu, kupada ise 4 maçta 1 gol ve 2 asistle etkili oldu.

"BİZ KAZANDIKÇA ONLAR ÇEKİNİYOR"

Galatasaray'ın Kayserispor'u 6-0 mağlup ettiği maçta 5. golü atan Kerem Aktürkoğlu, maçın ardından konuşmuştu.

Aktürkoğlu, "İstediğimiz sonucu aldık. Takım arkadaşlarımı ve taraftarı kutluyorum. Galibiyeti onlara armağan ediyorum. Biz kazandıkça rakibimizin ne yaptığı bizi ilgilendirmiyor. Biz kazandıkça onlar çekiniyor. Onlar puan kaybedecektir. Onlara göre farklı konumdayız. Maç fazlasıyla 9 puan. Her maça tek tek bakıyoruz. İnşallah sonunda şampiyon oluruz" demişti.

Kerem Aktürkoğlu ajax Galatasaray