Atilla Taş'tan Fırat Tanış'a sert sözler: Egosu ve kibiri kendisine düşman

TAKİP ET

Şarkıcı Atilla Taş, Fırat Tanış'ın sosyal medya hesabından yaptığı paylaşıma sert tepki gösterdi. Taş, "Adam kendini öyle ciddiye alıyor ki, vahiy geldi gelecek" dedi.

Ekrem İmamoğlu'nu 'tiyatro' benzetmesi üzerinden eleştirmesiyle gündeme gelen ve Cumhuriyet gazetesi için "Gazeteyi altılı bültenine çevirdiniz" diyen Fırat Tanış'a şarkıcı Atilla Taş'tan sert tepki geldi.

Taş, sosyal medya hesabından paylaşım yaparak, "Fırat Tanış’ı severdim. Ama bu kadar egosu ve kibiri kendisine düşman çok az adam tanıdım. Clubhouse’da bir konuşmasına denk gelmiştim, adam kendini öyle ciddiye alıyor ki, vahiy geldi gelecek! Hocam az yere in, ayağın toprağa bassın. Fanisin sen de biz gibi" dedi. 


NE OLMUŞTU?
Fırat Tanış, Cumhuriyet gazetesi spor yazarı Bilgin Gökberk'in isim vermeden kendisine "Ekrem İmamoğlu'nun 'tiyatro' benzetmesine anında tepki verip artistlik yapan oyuncu tayfası, Sezen Aksu'nun 'dilinin kopartılması' konusunda arazi oldu. Bu boş beleş modelleri iyi tanıyoruz" sözleriyle gönderme yaptığı yazısını alıntılayarak "Altılı bültenine çevirdiniz canım gazeteyi. Bu akılla mı her şey çok güzel olacak? Bu üslupla, bu seviyeyle mi 'ötekilerin' hakkını hukukunu korumaya talipsiniz?" demişti.

atilla taş fırat tanış bilgin gökberk