Atatürk portresi gitti, Erdoğan geldi!

TAKİP ET

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar ile dün akşam Eski Meclis Başkanlığı Konutu'nda iftar yemeğinde bir araya geldi. Görüşmeden paylaşılan görüntülerde Atatürk portresi yerine Erdoğan'ın fotoğrafının asıldığı görüldü. Konut ilk yapıldığı zaman herhangi bir portre asılı değilken sonradan Erdoğan'ın fotoğrafının asıldığı anlaşıldı.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Cumhurbaşkanı Ersin Tatar ile Cumhurbaşkanlığı Yardımcılığı Resmi Konutu'nda iftar yaptı. Çalışma yemeğinden paylaşılan görüntülerde bir ayrıntı dikkat çekti.

Cumhurbaşkanlığı Yardımcılığı Resmi Konutu, 2014 yılında 8 milyon TL verilerek sıfırdan TBMM Başkanlık Konutu olarak yaptırılmıştı. Daha sonra Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemine geçilmesiyle birlikte Başbakanlık lağvedildi ve Çankaya’daki Başbakanlık konutu boş kaldı. TBMM Başkanı Mustafa Şentop ise bu gelişmenin ardından Başbakanlık konutuna taşındı.

Şentop'tan boşalan Meclis Başkanlık Konutu ise Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay'a tahsis edilerek Cumhurbaşkanlığı Yardımcılığı Resmi Konutu olara kullanılmaya başlandı. 

2014 yılında sıfırdan yaptırılmıştı... Başbakanlık konutu yine tadilat girdi!

ATATÜRK PORTRESİ YERİNE ERDOĞAN FOTOĞRAFI!
Oktay ve KKTC Cumhurbaşkanı Tatar, dün akşam Cumhurbaşkanı Yardımcılığı konutundaki iftar yemeğinde bir araya geldi. Yemekten paylaşılan görüntülerde ise devletin kurucu lideri Mustafa Kemal Atatürk yerine Erdoğan'ın fotoğrafının asılı olduğu görüldü.

Konutun 8 milyon TL'ye ilk yapıldığı zaman çekilen fotoğrafta duvarda herhangi bir portre bulunmadığı görüldü. Oktay ve Tatar'ın iftar yemeğindeki görüntüsünden Erdoğan portresinin sonradan asıldığı görüldü.

İşte o fotoğraflar:

İlk yapıldığı zaman çekilen bu fotoğrafta herhangi bir portrenin asılı olmadığı görülüyor.

Ancak Oktay ve Tatar'ın bulunduğu fotoğrafta Erdoğan'ın portresi yer alıyor.

 

fuat oktay ersin tatar erdoğan konut