Atalanta'nın efsane oyuncusu Josip Ilicic'in 2 yıldaki değişimi şaşkınlık yarattı

TAKİP ET

Geçtiğimiz hafta İtalyan ekibi Atalanta ile sözleşmesini fesheden 34 yaşındaki Josip Ilicic'in 2 yıl içindeki değişimi sosyal medyada gündem oldu.

İtalya Seria A'da Atalanta forması giyen ve geçtiğimiz günlerde sözleşmesini fesheden 34 yaşındaki Josip Ilicic'in 2 yıl içindeki değişimini görenler gözlerine inanamadı. 

Atalanta'ya veda için geçtiğimiz günlerde stadyuma giden ve maç öncesi taraftarlarla bir araya gelen Ilicic'in bir hayli kilo aldığı ve saçlarının beyazladığı görüldü.

Ilicic'in fotoğraflarını paylaşan çok sayıda sosyal medya kullanıcısı böylesine yıldız bir futbolcunun bu hale nasıl geldiğine inanamadıklarını söyledi.

ALDATILDI İDDİASI ÇOK KONUŞULMUŞTU

Josip Ilicic'in, 2020 yılında eşine sürpriz yapmak için ülkesi Slovenya'ya gittiği ancak karısını bir başka erkekle yakaladığı iddia edilmişti. Ilicic'in ağır bir depresyona girdiği ve futbolu bırakmayı düşündüğünü öne sürülmüştü.

Josip Ilicic ise aldatma iddialarını eşiyle fotoğrafını paylaşarak yalanlamıştı.

TAKIMIYLA SÖZLEŞMESİNİ FESHETTİ

Josip Ilicic, 2017'de 6.4 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında Fiorentina'dan Atalanta'ya transfer olmuştu. 31 Ağustos'ta Ilicic, İtalyan ekibiyle anlaşarak yollarını ayırdı.

ATALANTA'DAN VEDA

Atalanta, Ilicic'e şu sözlerle veda etti:

"2017 yılından beri oynadığı futboluyla, icatlarıyla ve saf klası ile Bergamo'yu adeta mest etti. Sahadaki sihriyle bize hayaller kurdurdu, duyarlılığı ve insanlığıyla bizi oradan uzaklaştırdı. Şimdi yollarımız ayrılıyor, ama anılar ve duygular sonsuza kadar bizimle kalacak.  İyi şanslar Profesör, ve her şey için teşekkürler..."

Kariyerinde NK Maribor, NK Interblock Ljubljana, Palermo, Fiorentina ve Atalanta takımları bulunan 34 yaşındaki Sloven 10 numara geçen sezon Atalanta formasıyla çıktığı 24 maçta 4 gol ile 5 asist yaptı.

Ilicic, Serie A'da çıktığı 339 maçta 98 gol atıp 66 asist yaptı. Sloven futbolcu, ülkesinin milli takımında ise 80 karşılaşmada görev aldı ve 16 gol kaydetti.

 

Josip Ilicic Atalanta futbolcu spor