Ata Demirer'den Gülşen göndermesi: Onun gibi sahneye çıkmama Türkiye hazır değil

TAKİP ET

Komedyen Ata Demirer, 14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle düzenlenen bir gecede yaptığı konuşmada Gülşen'e göndermede bulundu. Demirer, "Gülşen gibi sahneye çıkmama Türkiye hazır değil" dedi.

Ata Demirer, Hayata Bağış Derneği'nin 14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle düzenlediği özel geceye konuk olarak katıldı. Demirer'in sahnedeki konuşması gündem oldu

Ata Demirer, “Ben tıpla yakından ilgileniyorum. Daha yeni kilo verdim ama maliyetli oldu. Siz doktorsunuz, tanıdığınız vardır. Söyleyin 120 kilo üstü insanlara da özel sigorta yapsınlar. MR çektirdim. O MR işi acayip. İnsan kendini pide fırınına girer gibi hissediyor. Bitmek bilmedi. Renkli sıvıları dayadılar, özel sigorta kapsamında olmadığım için de pavyon hesabı gibi bir hesap geldi!” şeklinde konuştu.

“GÜLŞEN GİBİ SAHNEYE ÇIKMAMA TÜRKİYE HAZIR DEĞİL”
Demirer, “Şimdiki nesil çok şanslı. Tarkan var. Bizim zamanımızda Küçük Ceylan vardı. Acı vardı yani. Ceylan’dan kaçsan Bergen, ondan kaçsan Kibariye vardı. Tarkan gibi sahnede dans edebilmem için 50 kilo daha vermem lazım. Gülşen gibi sahneye çıkayım desem, ona da henüz Türkiye hazır değil!” ifadelerini kullandı.
 

ata demirer gülşen sahne konser kıyafet