Artvinli vatandaştan AK Partili Faruk Çelik'e tepki: 20 senedir sahip çıkmadınız şimdi mi çıkacaksınız

TAKİP ET

AK Parti Artvin milletvekili adayı olan Faruk Çelik'e bir vatandaş tepki gösterdi. Vatandaş, Çelik'e "Ormanlarımıza sahip çıkmıyorsunuz, 20 senedir sahip çıkmadınız şimdi mi çıkacaksınız" dedi.

AK Parti Artvin Milletvekili adayı ve eski Tarım Bakanı Faruk Çelik, Artvin'e seçim çalışmaları için geldiği sırada bir vatandaşın sitemiyle karşılaştı.

Çelik, Ardanuç'ta esnaf ziyareti sırasında çay bahçesini ziyaret etti. O esnada çay bahçesinde oturan bir vatandaş, ormanların tahrip edilmesi konusunda Çelik'e tepki gösterdi. Vatandaş, "20 senedir ormanlarımıza sahip çıkmadınız" diye seslendi.

Çelik, bu bu sözler üzerine "Ormanlara sahip çıkacağız abi, işte geldik çıkacağız inşallah" diyerek yanıt verdi.

Vatandaş ise "20 senedir sahip çıkmadınız, şimdi mi sahip çıkacaksınız?" dedi.  Bu sırada etrafta bulunan bazı kişilerin de "20 senedir çıkmadınız" dedikleri duyuldu.

AK Parti kurucularından olan Yusufeli doğumlu Faruk Çelik, Cumhurbaşkanlığı sistemi öncesinde Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı ve Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı olarak görev yaptı. Şu anda Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu Üyesi olarak görevini sürdürmektedir.

Faruk Çelik Artvin AK Parti