Arka Sokaklar'ın Doktor Yavuz'u İlker Yiğen'in son hali şaşırttı, yeni mesleği dikkat çekti!

TAKİP ET

Türk televizyonlarının en uzun soluklu yapımları arasında yer alan Arka Sokaklar'da bir dönem Doktor Yavuz karakterine hayat veren oyuncu İlker Yiğen, son haliyle görenleri şaşkına çevirdi. Yiğen'in yeni mesleği ise dikkat çekti.

Başrollerinde Zafer Ergin, Şevket Çoruh, Özgür Ozan, Ela Yörüklü, Oya Okar gibi isimlerin yer aldığı Arka Sokaklar dizisinde canlandırdığı 'Doktor Yavuz' karakteriyle akıllara kazınan oyuncu İlker Yiğen, yıllar içindeki değişimiyle şaşırttı. Yiğen'in paylaşımlarına yorum yağdı.

38 yaşındaki İlker Yiğen, Pera Güzel Sanatlar Lisesi'ni bitirdikten sonra birçok tiyatro oyununda sahneye çıktı.

Aslı ile Kerem, Hayat Bilgisi, Bir İstanbul Masalı, Analar ve Anneler gibi yapımlarda rol alan İlker Yiğen, 2006 yılında yer aldığı Arka Sokaklar dizisiyle, geniş kitlelerce tanındı. İlker Yiğen, Arka Sokaklar'da Murat Komiser'in doktor kardeşi Yavuz'a hayat vermişti.

Bir süredir ekranlardan uzak bir yaşam süren İlker Yiğen, şimdilerde YouTube'da seyahat içerikleri üretiyor. Eşi ve kızıyla karavan turu yapan ünlü oyuncu, farklı ülkelerdeki izlenimlerini aboneleriyle paylaşmayı ihmal etmiyor.

Seslendirme sanatçılığı ve belgesel yönetmenliği de yapan İlker Yiğen, çeşitli markaların reklam filmlerinde de izleyici karşısına çıkıyor.

arka sokaklar doktor yavuz ilker yiğen oyuncu