Arka Sokaklar dizisi son bölümüne damga vuran "kaçak" sahnesi: Kadınların videosunu çekip, serbest kalınca böyle isyan ettiler

TAKİP ET

Arka Sokaklar dizisinin son bölümünde, kaçakların çekmiş olduğu videolar gündeme getirildi. Dizide, kadınların görüntülerini izinsiz olarak çeken yabancı uyruklu bir şahsın bulunup, serbest kalmasına polislerin tepki gösterdiği görüldü.

Polisiye dizisi Arka Sokaklar, son bölümünde çarpıcı bir konuyu işledi. Sosyal medyada sıkça karşılaşılan kaçakların kadın ve çocukların görüntülerini çekip paylaşmaları konusu, dizide masaya yatırıldı.

Arka Sokaklar'ın 626.bölümünde (Son bölüm) işlenen kaçak konusundaki ifadeler de dikkat çekti.

GÖÇMEN İFADESİ SANSÜRLENDİ
Kadınların görüntülerini çeken yabancı uyruklu şahıs için "Göçmen" ifadesi kullanılırken, o anlar kanal yönetimi tarafından sansürlü olarak verildi.

Bölümün devamında, yabancı uyruklu şahıs polis ekipleri tarafından uzun uğraşlar sonrası yakalanıyor. Ancak adli makamlara sevk edildikten kısa süre sonra serbest kalıyor.

POLİSLERDEN TEPKİ
Sapık şahsın, serbest kalması sonrasında polis ekiplerinin tepkisini de işleyen dizi, arka fonda haber kanalından "Şahsın serbest bırakıldığı" anonsunu yapıyor.

O anlarda polisler, yaşananlara tepki göstererek "Ya sabır" diyerek ekrana bakıyorlar.

"YERİN DİBİNE BATSIN SİZİN ADALETİNİZ"
Arka Sokaklar dizisinin ilerleyen dakikalarında ise tacizci şahsın serbest bırakılmasına bir vatandaşın tepki verdiği görülüyor.

"Yere batsın sizin adaletiniz" diyerek haberleri izleyen vatandaş, bir tanıdığını arayarak, yabancı uyruklu tacizcinin daha önce suça karışıp serbest kalan bir kişinin kardeşi olduğu vurgulanıyor.

YABANCI UYRUKLU SUÇ ÇETESİ
Bölümde aynı zamanda taciz suçu dışında organize suç örgütü kurup, insanları gasp eden bir çete de çökertiliyor. Polisin çeteye yaptığı baskın sonrasındaki diyaloglar dikkat çekiyor.

Polis: Bu kadar pahalı eşya nasıl geldi buraya
Yabancı uyruklu çete lideri: "Ağabey bizim suçumuz yok, ticaret yapıyoruz"
Polis: Yok ya, hani faturalar nerede?
Çete lideri: Ağabey biz savaştan kaçtık geldik, ekmeğimizin peşindeyiz
Polis: Savaştan kaçtık diye her şey mübah öyle mi, fatura kesme, vergi verme, ohh hayat size güzel
 

arka sokaklar arka sokaklar son bölüm arka sokaklar göçmen arka sokaklar sığınmacı