Arka Sokaklar'da sürpriz gelişme: Mesut Komiser'i canlandıran Şevket Çoruh, 16 yıl sonra diziden ayrılıyor

TAKİP ET

Kanal D'de 16 yıldır yayınlanan Arka Sokaklar dizisiyle ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Mesut Komiser karakterini canlandıran Şevket Çoruh'un yeni sezonda kadroda yer almayacağı öne sürüldü.

Başrollerinde Zafer Ergin, Özgür Ozan, Ozan Çobanoğlu ve Şevket Çoruh'un yer aldığı Arka Sokaklar dizisinin hayranlarını üzecek bir iddia ortaya atıldı. 16 yıldır ekranlarda olan dizinin yeni sezonunda sürpriz bir ayrılık yaşanacak.

T24 yazarı Tuğrul Eryılmaz 'Düzeyli Magazin' isimli köşesinde 'Mesut Komiser' karakterini canlandıran Şevket Çoruh'un 16 sezondur kadrosunda yer aldığı Arka Sokaklar dizisinden ayrılma kararı aldığını ileri sürdü.

Eryılmaz, köşesinde "16 yaşını devirip 17'ye basacak olan Arka Sokaklar dizisinin sürekli oyuncularından Şevket Çoruh, bu sezon olmayacak. Anlaşılan kendini artık iyice tiyatroya verecek" dedi.

2017 yılında Baba Sahne adında tiyatro sahnesi kuran Şevket Çoruh, Taxim adlı oyunda rol alıyor. Yoğun bir iş temposu bulunan Çoruh, oyunun yanı sıra Çakallar Dans 6 filminde de rol alacak.

Şevket Çoruh'tan ayrılık iddialarıyla ilgili henüz bir açıklama gelmedi. 

Arka Sokaklar Mesut Komiser Mesut Hüsnü Çoban Şevket Çoruh