Arif Kocabıyık, AHaber muhabiri gibi röportaj yaptırıp, Almanya'yı övdü, ortaya bu görüntüler çıktı

TAKİP ET

İlave TV Arif Kocabıyık son videosuyla yine gündem oldu. İlave TV mikrofonunu Ahaber'e benzeten Kocabıyık, röportaja da sokaktan bir vatandaş gibi dahil olup, Almanya'yı övdü. Kocabıyık, "Eskiden o kadar kötüydü ki benim dedem öldüğünde hastanede yıkamadılar, kuru temizlemeci yıkadı" ifadelerini kullandı.

İlave TV Arif Kocabıyık yeni videolarına devam ediyor. Twitter hesabından son videosuna ilişkin bir video yayınlayan Kocabıyık izleyenleri gülümsetiyor.

İlave TV mikrofonunu iktidara yakınlığıyla bilinen AHaber'e benzetip sokak röportajları yapıp, kendisi de röportaja AKP'yi destekleyen bir vatandaş olarak katıldı.

Geçmiş dönemi eleştirip, Almanya'nın Türkiye'yi kıskanmasına göndermeler yapan Kocabıyık, sağlık alanın Türkiye'deki durumunu hicvetti.

Röportaja konuşan emekli vatandaşın Almanya'nın durumunu eleştirip, Türkiye'yi övmesine de yorum yapan Kocabıyık "Eskiden sağlık çok kötü durumdaydı. Benim dedem öldü, hastanede yıkamadılar kuru temizlemecide yıkatmak zorunda kaldık" ifadelerini kullandı.

İzleyenleri güldüren video İlave TV'nin YouTube kanalında yayınlandı.

arif kocabıyık ilave tv