Arif Güloğlu'nun sağlık durumunda yeni gelişme! Arif Güloğlu, Çok Güzel Hareketler 2'ye geri dönüyor

TAKİP ET

Çok Güzel Hareketler Bunlar 2'de rol alan ancak yakalandığı lenf kanseri nedeniyle ara veren Arif Güloğlu'nun sağlık durumu hakkında yeni bir gelişme yaşandı. Güloğlu, yakalandığı lenf kanserini yendi, Güloğlu, Çok Güzel Hareketler'e Ocak ayında dönecek.

Habertürk'ten Mehmet Çalışkan'ın haberine göre; 'Çok Güzel Hareketler 2'nin 24 yaşındaki oyuncusu Arif Güloğlu, yakalandığı lenf kanserini Ankara'da gördüğü 9 aylık tedavi sürecinin ardından atlatarak sağlığına kavuştu.

OYUNCULUĞA GERİ DÖNÜYOR
Arif Güloğlu, hastalığı nedeniyle ara vermek zorunda kaldığı oyunculuğa geri dönecek olmanın heyecanını yaşıyor. HaberTürk'ün haberine göre Güloğlu, kadrosunda bulunduğu 'Çok Güzel Hareketler 2'ye ocak ayında dönecek.

Arif Güloğlu'nun sağlığına kavuşması Yılmaz Erdoğan ve 'Çok Güzel Hareketler 2' ekibinde büyük bir sevinç yarattı.

ARİF GÜLOĞLU KİMDİR?
18 Eylül 1997 yılında Ankara’da dünyaya gelmiştir. Ankara’da çeşitli tiyatrolarda birçok rol üstlendi ve buna İstanbul’da da devam etti. 19 yaşında İstanbul’a yerleşti.

Eğitim ve öğretim hayatına burada devam etti. Bir yandan da hayali olan oyunculuk için çabaladı ve 2018 yılında Çok Güzel Hareketler 2 ekibine dahil oldu ve hala orada yer almaktadır.

arif güloğlu çok güzel hareketler yılmaz erdoğan kanser sağlık durumu