Aref Ghafouri'nin son halini görenler tanıyamıyor! İşte Yetenek Sizsiniz Aref'in son hali

TAKİP ET

Yetenek Sizsiniz Türkiye programıyla hafızalara kazınan illüzyonist Aref Ghafouri'nin son halini görenler tanıyamıyor. Aref Ghafouri'nin yıllar içindeki değişimi görenleri şaşırttı. İşte Aref'in son hali...

Türkiye'de bir dönemin en çok izlenen programları arasında yer alan Yetenek Sizsiniz Türkiye yarışmasındaki gösterileriyle hafızalara kazınan Aref Ghafouri'nin son hali dikkat çekti.

2011 yılında Merlin Ödülleri’nde “Dünyadaki En Ekstrem Sihirbazı” ödülünü alan Aref Ghafouri'nin son halini görenler tanıyamadı.

Sosyal medyayı aktif kullanan ve uzun süredir gözlerden uzak yaşayan illüzyonist Ghafouri'nin son hali şöyle:




AREF GHAFOURI KİMDİR?
Aref Ghafouri, 18 Aralık 1989 yılında İran'da dünyaya geldi. Henüz 11 yaşındayken, amcası tarafından illüzyona yönlendirilen Ghafouri, 2011 yılında katıldığı Yetenek Sizsiniz Türkiye programıyla, Türkiye'nin tanıdığı bir isim haline geldi. İstanbul Teknik Üniversitesi'ni kazanan Ghafouri, ODTÜ'ye geçme kararı aldı ve Ankara'ya taşındı. Endüstriyel Tasarım bölümünü bitiren Ghafouri, 2014 yılında 'Sihir Bozucu' adında bir kitap çıkardı. 2018 yılında Antalya'da bir otelde yaptığı gösteri sırasında kobra cinsi bir yılan tarafından sokulan Ghafouri, hastaneye kaldırılmıştı. İranlı illüzyonist, şimdilerde dünyanın dört bir yanında gösteriler yapmaya devam ediyor.

aref ghafouri aref yetenek sizsiniz son hali instagram ınstagram