Arda Turan ve Aslıhan Turan'ın siyah tuvalet kağıdının fiyatı dudak uçuklattı: Yurt dışından getirtiyorum

TAKİP ET

Arda Turan ve eşi Aslıhan Turan'ın evindeki siyah tuvalet kağıdı sosyal medyada gündem oldu. Aslıhan Turan, "Türkiye'de yok, yurt dışından getirttim" dedi. Siyah tuvalet kağıdının 6'lı paketinin 400 TL olduğu belirtildi.

Arda Turan'ın eşi Aslıhan Turan'ın evine ziyarete giden fenomen Ala Tokel, banyodaki siyah tuvalet kağıdını sosyal medya hesabından paylaşınca gündem oldu. 

6 TANESİ 400 TL
Instagram hesabından paylaşım yapan Tokel, "Çok sormuştunuz; evet, Aslıhan'ın tuvalet kağıdı da siyah" dedi. Tokel'in paylaşımının ardından Arda Turan'ın eşi Aslıhan Turan, sosyal medyada gündem oldu. Türkiye'de satılmayan tuvalet kağıdının 6'lı paketinin 400 TL olduğu öğrenildi.

"YURT DIŞINDAN GETİRTTİM"
Yorumların ardından siyah tuvalet kağıdıyla ilgiliTV8'de yayınlanan 2. Sayfa programına telefonla bağlanarak açıklama yapan Turan, "Bir arkadaşımda görmüştüm çok beğenmiştim. Türkiye'de yok, yurt dışından getirttim. Çok özel bir şey değil ama zor bulunuyor. Artık her tuvalete koymuyorum sadece misafir tuvaletinde var" şeklinde konuştu.

Arda Turan’ın eşi Aslıhan Doğan, sosyal medyada oğullarıyla bir fotoğraf paylaşıp reklam yapmıştı. Takipçileri Doğan'a "Para içinde yüzüyorsun ama çocuklarını reklam aracı olarak kullanıyorsun" diyerek tepki göstermişti.

 

 

arda turan aslıhan doğan aslıhan turan tuvalet kağıdı siyah tuvalet kağıdı