Arda Turan futboldan sonraki işi için harekete geçti

TAKİP ET

Galatasaray kaptanı Arda Turan, sezon sonunda sözleşmesinin bitmesiyle birlikte futbol kariyerini noktalayacak. Turan, teknik direktörlük yapmak için harekete geçti ve ekibini toplamaya başladı.

Galatasaray kaptanı Arda Turan, kariyerinde yeni bir serüvene imza atacak. Sezon sonu sözleşmesi bitecek olan Arda, futbol kariyerine nokta koyacak.

İspanya'da Barcelona ve Atletico Madrid gibi dev kulüplerde de forma giyen Turan, übile yaptıktan sonra teknik direktörlük yapmaya başlayacak.

Ajansspor'un haberine göre; 35 yaşındaki yıldız isim ekibini kurmak için çalışmalara başladı.

Arda Turan'ın Atletico Madrid'deki ilk teknik direktörü Gregorio Monzana, milli futbolcunun geleceğini adeta önden görmüştü. Monzana Arda'nın ilk günlerinde, "Takımı yönlendirmeyi seven bir kişilik. Henüz 24 yaşında. Galatasaray'da boşuna kaptan olmamış. Çok yetenekli olması dışında böyle özelliklere sahip olması, lider olması, takımımız için müthiş tesadüf oldu" açıklamasını yapımştı.

KİMLERLE ÇALIŞTI?
Arda Turan şimdiye dek Ersun Yanal, Eric Gerets, Karl-Heinz Feldkamp, Michael Skibbe, Cevat Güler, Bülent Korkmaz, Hagi, Frank Rijkaard, Gregorio Manzano, Diego Simeone, Luis Enrique, Ernesto Valverde, Abdullah Avcı, Okan Buruk, Fatih Terim, Domenec Torrent gibi isimlerle çalıştı.

arda turan futbol spor süper lig hoca teknik direktör