Arda Kural yeni projesini açıkladı: Arabesk albüm çıkartıyor!

TAKİP ET

Sağlık sorunlarını atlatan ve eski günlerine geri dönen Arda Kural'dan hayranlarını sevindirecek bir açıklama geldi. Kural, arabesk albümü yapmaya hazırlandığını ve kendi yazdığı şarkıları seslendireceğini açıkladı. Arda Kural'ın bir dönem seslendirdiği "Leylim Ley" şarkısı gündem olmuştu.

Sağlığına kavuşan ve eski günlerine dönen oyuncu Arda Kural, Melis Güvenç’in Youtube kanalında konuk oldu. Arda Kural programda arabesk albümü yapmaya hazırlandığını ve kendi yazdığı şarkıları seslendireceğini söyledi.

Kural "Arabesk türünde kendi bestelerimi ve şarkılarımı yapıyorum. Dün bir görüşmek yaptık ve anlaştık. Müzik yapacağım. Konser vereceğim" dedi.

Yaşadığı zorlu süreçlerden sonra hala hırs ve öfke içinde olduğunu söyleyen Kural, “Bana bunları yaşatanlarla uğraşacağım. Kimsenin sınırlarını adaletsiz şekilde ihlal etmem ama uğraşırım. Başarılarımın hepsini bu yönde kullanırım. Siz nesiniz diye bakışlar da atarım, yarış da başlatırım. Belki bu savaş hiç bitmez. Çünkü çok yalnızdım ama şimdi kendimi güçlü hissediyorum” ifadelerini kullandı.

Arda Kural'ın bir dönem söylediği "Leylim Ley" şarkısı gündem olmuştu.

arda kural arabesk albüm oyuncu leylim ley şarkı