Arda Kural'ın son hali sosyal medyada gündem oldu, ekranlara geri dönmeye hazırlanıyor!

TAKİP ET

Emret Komutanım dizisinde canlandırdığı Posta Ferit karakteriyle hafızalara kazınan Arda Kural, eski haline geri döndü. Bir dönem psikolojik sorunlar yaşayan ve sıkıntılı günleri atlatan Arda Kural'ın son hali sosyal medyada gündem oldu. Kural, ekranlara geri dönmeye hazırlanıyor.

Psikoz teşhisi konulan ve uzun yıllar hastalıkla mücadele eden Arda Kural, 20 gün Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'nde tedavi görmüştü. Hastalığının ardından zor günler yaşayan Arda Kural, sıkıntılı günleri atlattı.

Ekranlara yeniden dönmek için çalışan ve sıkı bir diyetle 2 ayda 14 kilo veren Arda Kural, sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğrafıyla gündem oldu. Kural'ın son hali dikkat çekti.

Kural, "Eski Arda olabilmek için elimden geleni yapıyorum. Sosyal medyada gelen mesajlar en büyük motivasyonum" dedi.

Arda Kural, geçtiğimiz günlerde verdiği bir röportajda "Kendi içimde bir savaş başlattım ve bu savaşı kazandım. Artık geri dönüyorum" demişti. 

Özellikle gençliğinde "Leonardo DiCaprio" lakabıyla anılan Arda Kural, Instagram hesabından paylaştığı son fotoğrafla yeniden gündem oldu. İmajını değiştiren ve zayıfladığı görülen Kural'ın bu hali sevenlerini mutlu etti. Fotoğrafın altına "Eski haline geri dönmüş" yorumları yapıldı.
 

arda kural emret komutanım ekran dizi oyuncu son hali