Arda Kural'ın son hali görenleri şaşkına çevirdi, sosyal medyaya damga vurdu

TAKİP ET

Yaşadığı psikolojik sorunların ardından sağlığına kavuşan Arda Kural, son haliyle sosyal medyaya damga vurdu. Kural'ın son hali görenleri şaşırttı.

Bir dönem yaşadığı psikolojik sorunlar nedeniyle zor günler geçiren oyuncu Arda Kural, sağlığına kavuşmuştu.

Film projesiyle ekranlara geri dönen Arda Kural'ın Kurban bayramı paylaşımı ise sosyal medyada gündem oldu. Arda Kural'ın son hali görenleri şaşkına çevirdi.

42 yaşındaki oyuncu, fotoğrafını paylaşarak takipçilerinin Kurban bayramını "İyi bayramlar..." notuyla kutladı.

Fazla kilolarından kurtulan ve gençlik yıllarındaki haline geri dönen Arda Kural, kısa sürede Twitter'da çok konuşulanlar arasına girdi.

"YILDIZLARA BAK" FİLMİYLE GERİ DÖNDÜ

2000'li yılların ilk dönemlerinde “Yerli Leonardio DiCaprio” olarak anılan ünlü oyuncu Arda Kural, psikoz teşhisi konulmasının ardından setlere uzun süre ara vermişti. 20 gün Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'nde de tedavi gören Kural, zor günleri atlattı. Kural, "Yıldızlara Bak" filmi ile mesleğine de geri döndü.

"SEDA AKMAN 'SANA AŞIK OLDUM' DEDİ"

Arda Kural, konuk olduğu bir YouTube programında çarpıcı açıklamar yapmıştı. Kural , Emret Komutanım dizisi sırasında Seda Akman'ın kendisine "Sana aşık oldum" dediğini söylemişti.

Kural, "Bir anda böyle bir hikaye yaşadık onunla. Bir köşede konuşmaya çalışırken diğer oyuncuların garip garip bakışlarını üzerimde hissetmeye başladım. Amiyane tabirle resmen Seda’yı elimden aldılar. Buna çok sinirledim. Beni çok kızdırdılar" demişti.

Arda Kural şöyle konuşmuştu:
"Bir gün hep birlikte tüm dizi ekibi bir mekana eğlenmeye gittik. Sete yeni başlayan seda akman sana aşık oldum dedi ve bir anda böyle bir hikaye yaşadık onunla. Diziye yeni başladığı zamanlardı. Bir köşede konuşmaya çalışırken diğer oyuncuların garip garip bakışlarını üzerimde hissetmeye başladım. sarp levendoğlu girdi araya. Amiyane tabirle resmen Seda’yı elimden aldılar. Buna çok sinirledim. Beni çok kızdırdılar. Yaşadığım her şey bana çok iyi geldi. Hepsinden bir ders çıkarttım. Hastalığı çok umursamadım. Onu kabul ettim ama çok üstünde durmadım. Hiç yılmadım bu hayatta. Herkes bana dünyada sen çok zayıfsın biz ise değiliz dese dahi ben bu savaşı kazandım. Kendimi iyileştirmek de zor olmadı. Bana yaşatılan şeyler yüzünden bu duruma düştüğümün farkındaydım. Benim eksikliklerim yüzünden olmadı bunların hiçbiri. İnsanın psikolojisini bozabiliyorlar. Öfkemi yenip tamamladım. Hırsımı artık planladığım güzel projeler üzerinden alacağım. Çok başarılı olmak adına yapacağım çok şey var.’’

Arda Kural Arda Kural son hali Emret Komutanım